Legalisaties

Visa Service Desk zorgt ervoor dat u snel, veilig en eenvoudig uw legalisatie kunt aanvragen.  Uw eerder ingevoerde gegevens worden automatisch voor u ingevuld op uw formulieren. Ook kunt u gemakkelijk de status volgen van al uw legalisatie verzoeken in uw eigen portal. 
Start uw legalisatie aanvraag via ‘vraag nu aan’. 

 

Wat is een legalisatie?
Een legalisatie is een procedure waarin de handtekening op een document geverifieerd wordt door een officiële instantie zodat het document legaal gebruikt kan worden in een ander land dan het land waar het document is afgegeven.  
De legalisatieprocedure is afhankelijk van het type document en het land waarin het document gebruikt gaat worden. De juiste route achterhalen kan ingewikkeld en tijdrovend zijn. 

Visa Service Desk kan alleen assisteren bij het legaliseren van Nederlandse documenten voor gebruik in het buitenland. Buitenlandse documenten moeten altijd gelegaliseerd worden in het land van herkomst.

 

Overzicht van de meest voorkomende documenten voor legalisaties en tarieven

video

Hoe werkt het?

Een legalisatie aanvragen is simpel

  • stap 1  Selecteer uw bestemming
  • stap 2  Klik op de knop “Vraag nu aan” en vul uw gegevens in
  • stap 3  Verzamel de documenten en lever deze bij ons aan of laat deze door onze koerier bij u ophalen.
  • stap 4  Zodra de legalisatie gereed is controleren en retourneren wij deze aan u conform de door u geselecteerde verzendmethode.

Extra diensten

Premium Service

Om zo min mogelijk tijd te verliezen met het aanvragen van uw visum kiest u er voor om u geheel...

Meer informatie

Exclusieve Meet & Assist

Bevindt u zich in Den Haag en wilt u uw visumaanvraag liever in persoon bespreken met een van onze visum...

Meer informatie

Koerier Ophaalservice

Bent u niet in de gelegenheid om uw aanvraag zelf naar ons toe te sturen of heeft uw aanvraag urgentie?...

Meer informatie

Visa Service Desk helpt bedrijven en particulieren bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact