Legalisaties

Visa Service Desk zorgt ervoor dat u snel, veilig en eenvoudig uw zakelijke legalisatie kunt aanvragen. We bieden gratis advies over de stappen die nodig zijn om uw document(en) te legaliseren en sturen vrijblijvende offertes voor onze diensten. Ons beleid voor legalisaties is no cure, no pay. Als het niet kan worden gelegaliseerd, brengen we geen kosten in rekening.

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan door op ‘vraag nu aan’ te klikken.

Uw eerder ingevoerde gegevens worden automatisch voor u ingevuld op uw formulieren. Ook kunt u gemakkelijk de status volgen van al uw zakelijke legalisatie verzoeken in uw eigen portal. 

Wat is een zakelijke legalisatie?
Een zakelijke legalisatie is een procedure waarin de handtekening op een document geverifieerd wordt door een officiële instantie zodat het document legaal gebruikt kan worden in een ander land dan het land waarin het document is afgegeven.  
De legalisatieprocedure is afhankelijk van het type document en het land waarin het document gebruikt gaat worden. De juiste route achterhalen kan ingewikkeld en tijdrovend zijn. 

Visa Service Desk kan alleen adviseren en assisteren bij het legaliseren van Nederlandse documenten voor gebruik in het buitenland. Buitenlandse documenten moeten altijd gelegaliseerd worden in het land van herkomst.

 

Overzicht van de meest voorkomende documenten voor zakelijke legalisaties en tarieven

video

Volg deze stappen om het juiste advies voor uw situatie te krijgen

Een legalisatie aanvragen is simpel

  • stap 1  Om een vrijblijvende offerte en advies over uw legalisatie te ontvangen, selecteert u eerst uw documentbestemming.
  • stap 2  Als u naar aanleiding van het advies heeft besloten een aanvraag in te dienen, ga dan verder en klik op de knop 'legalisatie aanvragen', vul uw gegevens in en bevestig uw aanvraag
  • stap 3  Verzamel de documenten en lever deze bij ons aan of laat deze door onze koerier bij u ophalen.
  • stap 4  Zodra de legalisatie gereed is controleren en retourneren wij deze aan u conform de door u geselecteerde verzendmethode.

Extra diensten

Premium Service

Om zo min mogelijk tijd te verliezen met het aanvragen van uw zakelijke visum kiest u er voor om u...

Meer informatie

Exclusieve Meet & Assist

Bevindt u zich in Den Haag en wilt u uw zakelijke visumaanvraag liever in persoon bespreken met een van onze...

Meer informatie

Koerier Ophaalservice

Bent u niet in de gelegenheid om uw aanvraag zelf naar ons toe te sturen of heeft uw aanvraag urgentie?...

Meer informatie

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact