Het aanvragen van een visum voor Wit-Rusland

Wilt u naar Wit-Rusland toe reizen? Dan is het belangrijk dat u vooraf controleert of u wel of geen visum voor Wit-Rusland nodig heeft. Als Nederlands paspoorthouder heeft u geen visum nodig om naar andere EU-landen toe te reizen, vandaar dat veel mensen geen verstand van visa hebben. Een visum is het document waarmee u kunt aantonen dat u officiële toestemming heeft om het land in te reizen. Voor de meeste landen die geen onderdeel zijn van de EU, heeft u een visum nodig.

Een visum voor Wit-Rusland aanvragen kan vrij gecompliceerd zijn. Echter, hoeft u zich geen zorgen te maken. De experts van Visa Service Desk kunnen u helpen bij het aanvragen van een visum. Twijfelt u zelf of u wel of niet aan de voorwaarden voldoet om zonder visum te mogen reizen? Onze specialisten helpen u graag bij het controleren van de voorwaarden. Als blijkt dat in uw situatie een visum nodig is, dan helpen wij u graag bij het verzorgen van de aanvraag.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van uw visum is heel simpel.

 • laptop stap 1  Maak een online aanvraag aan op onze website.
 • flight stap 2  Bekijk wat de benodigde documenten zijn en verzamel alle vereiste stukken.
 • paper place stap 3  Stuur vervolgens de benodigde documenten naar ons op.
 • recycle stap 4  Wij verwerken de aanvraag voor u bij de Wit-Russische overheid.
 • passport stap 5  Wij zorgen ervoor dat u het visum vervolgens zo snel mogelijk ontvangt.

Vereisten voor een visum voor Wit-Rusland (Voor een Nederlands paspoorthouder)

Wilt u een zakelijk visum aanvragen voor Wit-Rusland voor één inreis? Dan is het van groot belang dat u aan alle vereisten voldoet. Het visum kan namelijk geweigerd worden als u niet aan alle vereisten voldoet. Hieronder vindt u een lijst met vereiste documenten.

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hieronder vermelde basisbenodigdheden. Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website.

 • Paspoort
 • Ingevuld en ondertekend visumaanvraagformulier
 • Een pasfoto
 • Uitnodiging
 • Verzekeringsverklaring

In enkele gevallen zal er om extra documenten gevraagd worden. Bij Visa Service Desk kunnen wij u helpen bij het verzorgen van de vereiste documenten. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen bij het invullen van het visumaanvraagformulier. Op deze manier voorkomt u dat er fouten gemaakt worden tijdens het invullen van het aanvraagformulier.

Voorbeelden van Visa Service Desk dienstverlening op maat

Het aanvragen van een visum voor Wit-Rusland kan gecompliceerd zijn. Als u geen verstand van visa heeft, raden wij u aan om de aanvraag via onze experts te laten verlopen. Als u de aanvraag via onze specialisten laat verlopen, scheelt dit u veel tijd. Bovendien kan het aanvragen van een visum normaliter vrij spannend zijn als uw reis ervan afhangt. Doordat onze specialisten exact weten hoe de aanvraag verzorgd dient te worden, hoeft u zich geen zorgen te maken over het visum. Hieronder leest u enkele voorbeelden van onze dienstverlening. Zo bent u op de hoogte van de voordelen waarvan u profiteert bij Visa Service Desk.

 

 • Geen zorgen over uw visum

  Terwijl het aanvragen van een visum normaliter complex en tijdrovend kan zijn, is dit niet het geval als u de aanvraag via onze site laat verlopen. Onze specialisten hebben veel ervaring met visa en kunnen u hierdoor volledig ontzorgen tijdens de aanvraag. Wij helpen u bij het invullen van de vereiste documenten. Zo kunt u het visumaanvraagformulier bijvoorbeeld grotendeels laten invullen door onze specialisten met onze Visumaanvraagformulier Invulservice. Hierdoor kost het aanvragen van een visum u minder tijd. Bovendien kunt u er op deze manier ook zeker van zijn dat de aanvraag zo goed mogelijk verloopt. De kans dat de visumaanvraag geweigerd wordt is minimaal als u de aanvraag via onze specialisten laat verlopen.

 • Een betrouwbare en transparante werkwijze

  Bij Visa Service Desk vinden wij het belangrijk om een transparante werkwijze te hebben. Het is immers essentieel dat u constant op de hoogte bent van de status van uw visumaanvraag. Onze website is overzichtelijk en u kunt eenvoudig zien hoeveel onze diensten u kosten. Wij werken niet met verborgen kosten, u bent van tevoren dus al op de hoogte van hoeveel uw visumaanvraag zal kosten. Hecht u veel waarde aan uw privacy? Wij van Visa Service Desk doen dit ook en werken volgens de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Bij ons kunt u er dus zeker van zijn dat uw gegevens veilig bewaard en beschermd worden.

 • Een snellere aanvraag

  Het aanvragen van een visum kan normaliter veel tijd kosten. Vooral als u niet goed weet hoe u de vereiste documenten kunt invullen, zal de visumaanvraag veel tijd in beslag nemen. Als u de aanvraag via onze website laat verlopen, zal u veel tijd besparen. Onze specialisten helpen u namelijk snel door de aanvraag heen. Op deze manier kunt u probleemloos en snel een visum voor Wit-Rusland aanvragen. Bij Visa Service Desk werken wij niet alleen erg snel, maar daarnaast ook zorgvuldig. Uiteraard doorlopen wij het proces in uw tempo, zodat u aan de vereisten kunt voldoen.

 • Begeleiding op maat

  Bij Visa Service Desk geven wij u zoveel begeleiding bij uw visumaanvraag als u nodig heeft. Verschillende mensen hebben verschillende hulpbehoeftes. Wilt u dat wij de aanvraag simpelweg controleren of wilt u geholpen worden bij het verzorgen van alle vereiste documenten? Als u exact weet hoe u een visum aanvraagt, kunnen wij u zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Als u totaal geen visum kennis heeft, kunnen wij u volledig ontzorgen tijdens het proces met onze Premium Service. Wij passen onze werkwijze aan op uw behoeftes. Zo kunt u er zeker van zijn dat het aanvraagproces helemaal naar wens verloopt. Iedereen heeft er baat bij om de visumaanvraag via onze site te laten verlopen.

Wordt u graag geholpen door onze specialisten?

Het aanvragen van een visum wordt een stuk eenvoudiger als u de juiste hulp krijgt. Wilt u een visum voor Wit-Rusland aanvragen? De aanvraag kunt u het beste door de experts van Visa Service Desk laten verzorgen. Onze specialisten kunnen u volledig ontzorgen bij uw visumaanvraag. Wij zorgen ervoor dat u aan de vereisten voor het visum voldoet. Doordat wij de aanvraag grondig controleren, is de kans dat de aanvraag afgewezen wordt minimaal. Wilt u het visum voor Wit-Rusland graag zonder zorgen kunnen aanvragen? Dan kunt u eenvoudig een online aanvraag doen op onze website. Wilt u meer weten over de vereisten voor het visum? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

visum aanvragen wit rusland

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact