Visum aanvragen

Reist u af naar een ander land dan het land waar u staatsburger van bent? Dan moet u in veel gevallen een visum aanvragen. Het aanvragen van een visum kan een moeilijk proces zijn als u dit zelf doet. Het is erg belangrijk dat uw reisdocumenten helemaal in orde zijn, zodat u zonder problemen kunt reizen. Om complicaties met de aanvraag van uw visum te voorkomen, kunt u de aanvraag het beste door een expert laten verzorgen. Bij Visa Service Desk kunnen wij het aanvragen van uw visum uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat u zonder zorgen naar uw bestemming kunt afreizen.

Visa Service Desk

Bij Visa Service Desk verzorgen wij de aanvraag van uw visum. Wij weten welke vereisten verschillende landen stellen voor een visum. Hierdoor kunnen wij u als de beste door het proces heen helpen. De aanvraag van een visum verloopt eenvoudig via onze website. U geeft simpelweg aan welke nationaliteit u heeft, naar welk land u afreist en wat de reden van uw reis is. U krijgt vervolgens direct te zien of een visum vereist is en welke eisen het land van bestemming aan een eventuele visumaanvraag stelt. Besluit u om de aanvraag te laten verzorgen door Visa Service Desk? Dan krijgt u, na het versturen van uw online aanvraag, exact te zien welke visum benodigdheden wij van u nodig hebben. Na ontvangst van de benodigde documenten verzorgen wij de aanvraag voor u. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u niets vergeet en dat het proces soepel verloopt.

Wat is een visum?

Veel mensen stellen zichzelf de vraag “Wat is een visum nu precies?” Een visum is een document waarmee u kunt aantonen dat u officiële toestemming heeft om in een land binnen te komen en er te mogen verblijven gedurende een specifieke periode. Als u in het bezit bent van een Nederlands paspoort en naar een ander land binnen de EU afreist, dan is een visum aanvragen overbodig. Reist u af naar een land buiten de EU of bezit u een andere nationaliteit? Dan is de kans groot dat u een visum moet aanvragen. Een visum krijgt u normaliter bij het consulaat of de ambassade van het land waar u naartoe wilt. Een sticker of stempel in uw paspoort toont aan dat u toestemming heeft om het land in te reizen. Voor steeds meer landen is er ook een alternatief voor het reguliere visum, namelijk het e-visum.

Als u een e-visum aanvraagt, dan hoeft u niet naar het consulaat of de ambassade van het land waar u naartoe reist. De aanvraag van een e-visum verloopt namelijk volledig digitaal. Krijgt u toestemming om het land in kwestie binnen te reizen? Dan krijgt u het e-visum per beveiligde e-mail van ons opgestuurd.

Heeft u wel of geen visum nodig?

Heeft u de Nederlandse nationaliteit? Dan heeft u voor het reizen binnen de EU geen visum nodig. Voor het reizen naar landen buiten de EU heeft u in de meeste gevallen wel een visum nodig. Ook als u een andere nationaliteit dan de Nederlandse bezit kan een visum vereist zijn. Als u zich afvraagt of u een visum nodig heeft of niet, dan kunt u gebruik maken van onze visa check op de home page. Als u uw nationaliteit, het land van bestemming en het gewenste visum type invoert, krijgt u direct te zien of u wel of geen visum nodig heeft. Niet alleen krijgt u dankzij de visa check te zien of u een visum nodig heeft, maar daarnaast worden ook de vereisten om een land in te kunnen reizen vermeldt. Op deze manier gaat u altijd goed voorbereid op reis. Heeft u vragen over bepaalde vereisten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, onze specialisten helpen u vervolgens graag verder.

Een visum aanvragen met het grootste gemak

Bij Visa Service Desk zorgen wij ervoor dat u met het grootste gemak een visum kunt aanvragen. Of u nou een zakenreis heeft of op vakantie gaat, als u zich geen zorgen hoeft te maken over de visumaanvraag, scheelt dit u een hoop tijd en uitzoekwerk. Een visum aanvragen was nog nooit zo makkelijk als met Visa Service Desk. Wij kunnen een visumaanvraag voor vele landen verzorgen. Wilt u een visum aanvragen via onze website? Dan kunt u de benodigde gegevens naar ons opsturen. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw aanvraag op de juiste manier verwerkt wordt. Onze specialisten hebben een ruime ervaring met visa, waardoor het proces een stuk gemakkelijker wordt.

De beste service

Wilt u een visum aanvragen zonder dat u tegen problemen aanloopt? Doordat wij het aanvragen van een visum zo makkelijk maken, weet u altijd wat er van u verwacht wordt. Heeft u toch nog vragen? Dan helpen wij u bij Visa Service Desk graag verder. Onze specialisten kunnen uw vragen over de aanvraag van een visum beantwoorden. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken. Vanwege onze uitstekende service is Visa Service Desk zeer populair onder vakantiegangers. Wij zorgen er graag voor dat u uw visum zo snel mogelijk ontvangt. Bij Visa Service Desk gaan wij namelijk snel en zorgvuldig om met het verwerken van uw visumaanvraag. De verwerkingstijd van uw visumaanvraag is afhankelijk van de beschikbare verwerkingsprocedures van de desbetreffende ambassade of het consulaat.

Wilt u meer weten over een visum aanvragen of over onze diensten? Neemt u dan gerust contact met ons op, onze specialisten informeren u graag verder.

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact