Het aanvragen van een visum voor Vietnam

Vietnam is een land dat ontzettend veel te bieden heeft. Het land heeft prachtige stranden, veel natuur en een unieke cultuur. Vietnam is dan ook erg populair als vakantiebestemming. Bovendien is het land hard aan het ontwikkelen, waardoor het land ook populair is onder zakelijke reizigers. Het aanvragen van een visum voor Vietnam is tegenwoordig relatief eenvoudig. Toch vinden de meeste mensen het prettig om hulp te krijgen bij de aanvraag van het visum. Met de juiste hulp, verloopt het proces namelijk zo soepel mogelijk.

Het visum is een officieel document waarmee u kunt aantonen dat u toestemming heeft om het land in te reizen. Als Nederlands paspoorthouder heeft u binnen de EU geen visum nodig om een ander land in te reizen. Wilt u als Nederlands paspoorthouder een land buiten de EU binnen reizen? Dan heeft u in de meeste gevallen wel een visum nodig. Zo bent u bijvoorbeeld ook verplicht om een visum voor Vietnam aan te vragen om het land in te reizen. De vereisten die aan visa gesteld worden, verschillen per land. Op deze pagina leest u welke vereisten er aan het visum voor Vietnam gesteld worden. Daarnaast kunnen wij u helpen met het visum voor Vietnam aanvragen.

Wilt u er zeker van zijn dat het aanvragen van het visum voor Vietnam zo soepel mogelijk verloopt? Dan kunt u de hulp van Visa Service Desk inschakelen. Onze specialisten hebben een ruime ervaring met de verwerking van visumaanvragen. Hierdoor kunnen wij u als de beste helpen met de aanvraag van uw visum. Tijden het proces wordt u geheel ontzorgd door onze specialisten.

Heeft u onze hulp nodig?

Als u een visum voor Vietnam wilt aanvragen, dan kunnen wij het aanvraagproces voor u vereenvoudigen. U hoeft niet langs de ambassade als u de aanvraag via onze website doet. U zorgt ervoor dat wij de juiste gegevens hebben en vervolgens verwerken wij deze in de aanvraag. De aanvraag wordt door ons opgestuurd naar de Vietnamese ambassade. Hoe lang het duurt voordat de aanvraag verwerkt is, is afhankelijk van de ambassade. Het gehele proces verloopt meestal een stuk sneller, doordat u met onze hulp exact weet aan welke vereisten u moet voldoen. Bovendien verwerken onze specialisten de aanvraag snel en zorgvuldig, waardoor de aanvraag aan de eisen voldoet en snel opgestuurd kan worden.

Heeft u vragen over uw visumaanvraag of over de diensten van Visa Service Desk? Neemt u dan gerust contact met ons op, onze specialisten beantwoorden uw vragen met veel plezier.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van uw visum is heel simpel.

 • laptop stap 1  Maak een online aanvraag aan op onze website.
 • flight stap 2  Bekijk wat de benodigde documenten zijn en verzamel alle vereiste stukken.
 • paper place stap 3  Stuur vervolgens de benodigde documenten naar ons op.
 • recycle stap 4  Wij verwerken de aanvraag voor u bij de Vietnamese ambassade.
 • passport stap 5  Vervolgens zorgen wij ervoor dat u het visum zo snel mogelijk ontvangt.

Vereisten voor een zakenvisum voor Vietnam voor Nederlandse paspoorthouders

Is uw reisdoel niet toeristisch, maar gaat u naar Vietnam om er zaken te doen? In dit geval moet u als Nederlands paspoorthouder een zakenvisum voor Vietnam aanvragen. Hieronder leest u aan welke vereisten u moet voldoen voor het zakenvisum. De specifieke vereisten zijn afhankelijk van de situatie. Wij raden u daarom aan om contact op te nemen met Visa Desk Service als u vragen heeft over de vereisten om een zakenvisum voor Vietnam te krijgen.

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hieronder vermelde basisbenodigdheden. Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website.

 • Paspoort
 • 1 pasfoto van 3 bij 4 cm
 • Een ondertekend visumaanvraagformulier
 • Een uitnodiging
 • Garantiebrief
 • Bewijs van het reisarrangement

Voldoet u aan deze eisen? Vul dan het visumaanvraagformulier op onze website in. Vervolgens zorgt Visa Service Desk ervoor dat het visumaanvraagformulier aan alle eisen voldoet. Indien wij merken dat u toch niet aan een bepaald vereiste voldoet, dan nemen wij contact met u op. U krijgt dan advies op maat, zodat u weet hoe u aan alle vereisten kunt voldoen. Hierdoor kan de visumaanvraag bijna niet misgaan.

Voorbeelden van Visa Service Desk dienstverleningen op maat

Er zijn verschillende redenen om voor Visa Service Desk te kiezen. Wij zorgen ervoor dat uw visumaanvraag zo soepel mogelijk verloopt. Bent u benieuwd waarom u het beste voor Visa Service Desk kunt kiezen? Dan leest u hieronder wat wij u te bieden hebben.

 • Zorgeloos uw visum voor Vietnam aanvragen

  Wij zorgen ervoor dat u het visum zorgeloos kunt aanvragen. Een visum aanvragen voor Vietnam wordt erg eenvoudig, doordat wij u exact vertellen aan welke vereisten u moet voldoen. Daarnaast neemt Visa Service Desk u zoveel mogelijk werk uit handen. Samen met u zorgen wij ervoor dat wij over de juiste gegevens beschikken. Vervolgens doet Visa Service Desk de aanvraag voor u. Dankzij onze ruime ervaring met visa en legalisatie, is de kans dat de aanvraag goedgekeurd wordt erg groot. Wij controleren immers goed of u aan alle vereisten voldoet. Op deze manier voorkomt u dat u op een bericht van de ambassade moet wachten en vervolgens te horen krijgt dat u niet aan de vereisten voldoet.

 • Geautomatiseerde processen

  Heeft u al eerder een visum moeten aanvragen? Dan heeft u waarschijnlijk veel verschillende documenten in moeten vullen. Het kan een tijdje duren voordat u al de documenten volledig heeft ingevuld. Zonde, want er zijn veel gegevens die u vaker dan één keer moet invullen. Bij Visa Service Desk hebben wij het proces grotendeels geautomatiseerd. Heeft u de juiste gegevens eenmaal ingevuld? Dan voorkomen wij dat u deze gegevens nog eens moet invoeren. Hierdoor is het proces minder ingewikkeld en bespaart u tijd. Nergens anders is het aanvragen van een visum zo simpel als via de website van Visa Service Desk.

 • Begeleiding op maat

  De vereisten voor uw visumaanvraag zijn afhankelijk van uw specifieke situatie. De vereisten voor een toeristenvisum zijn bijvoorbeeld anders dan de vereisten voor een zakenvisum, maar er zijn nog veel meer factoren die invloed hebben op de aanvraag. Omdat de vereisten zoveel kunnen verschillen per situatie, kan het erg prettig zijn om begeleiding op maat te krijgen. Bij Visa Service Desk krijgt u de begeleiding die u nodig heeft. Wij kijken samen met u naar uw specifieke situatie en helpen u door het hele proces heen. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat er aan alle vereisten voldaan wordt.

 • Ruime ervaring

  Bij Visa Service Desk hebben wij een ruime ervaring met visa en legalisatie. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die invloed kunnen hebben op uw visumaanvraag. Door onze transparante werkwijze en ruime ervaring, weet u exact waar u aan toe bent. Terwijl een visumaanvraag normaliter een hoop vragen kan opleveren, kunt u er bij ons zeker van zijn dat alles helder is. Tijdens het proces wordt u geheel ontzorgd.

Vereisten voor een toeristenvisum

Gaat u als toerist naar Vietnam? Hieronder leest u aan welke vereisten u moet voldoen voor een toeristenvisum. Wilt u graag meer informatie over de vereisten voor uw specifieke situatie? Dan kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze specialisten u kan helpen.

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hieronder vermelde basisbenodigdheden. Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website.

 • Paspoort
 • Een ondertekend visumaanvraagformulier
 • Pasfoto van 3 bij 4 cm
 • Bewijs van het reisarrangement
visum aanvragen vietnam

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact