Het aanvragen van een visum voor Turkije

Turkije is een populaire bestemming onder Nederlandse paspoorthouders. Gaat u voor tijdelijke werk naar Turkije? Dan is het belangrijk dat u ervan op de hoogte bent dat u als Nederlands paspoorthouder een visum voor Turkije nodig heeft. Het visum is het document waarmee u kunt aantonen dat u officieel toestemming heeft om het land in te reizen. Voor vele landen landen kunt u een visum nodig hebben. De vereisten die aan de visa gesteld worden, verschillen per land. In landen die deel uitmaken van de Europese Unie heeft u als Nederland paspoorthouder geen visum nodig. Voor andere landen is een visum echter wel vereist.

Wilt u er zeker van zijn dat u probleemloos kunt naar Turkije? Dan raden wij u aan om het visum op tijd aan te vragen. Als u geen visum ervaring heeft, kan het aanvragen van een visum een tijdrovende en gecompliceerde taak zijn. Wilt u dat het proces probleemloos verloopt? Dan kunt u de aanvraag via onze website laten verlopen. Een visum aanvragen voor Turkije is ontzettend eenvoudig via Visa Service Desk.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van uw visum is heel simpel.

 • laptop stap 1  Maak een online aanvraag aan op onze website.
 • flight stap 2  Bekijk wat de benodigde documenten zijn en verzamel alle vereiste stukken.
 • paper place stap 3  Stuur vervolgens de benodigde documenten digitaal naar ons op.
 • recycle stap 4  Wij verwerken de aanvraag voor u bij de Turkse overheid.
 • passport stap 5  Wij zorgen ervoor dat u het visum vervolgens zo snel mogelijk ontvangt.

Vereisten voor een tijdelijke werkvisum voor Turkije (Nederlandse paspoorthouders)

Gaat u naar Turkije voor tijdelijke werk? Dan is het belangrijk dat u aan de vereisten voor een visum voldoet. De vereisten waar u aan moet voldoen kunnen afhankelijk zijn van de situatie. De algemene vereisten leest u hieronder. Het aanvragen van een visum voor Turkije is eenvoudig. Via onze website kunt u met het grootste gemak een visum bestellen.

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hieronder vermelde basisbenodigdheden. Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website.

 • Paspoort
 • Pasfoto
 • Werkgeversverklaring
 • Vluchtbevestiging
 • Hotelresevering
 • Visumaanvraagformulier

Voorbeelden van Visa Service Desk dienstverlening op maat

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun visum aan te vragen met behulp van Visa Service Desk. Vraagt u zich af wat het voordeel is van een visumaanvraag via onze website? Hieronder leest u verschillende belangrijke voordelen waar u van profiteert als u een aanvraag via onze website doet.

 • Snel en eenvoudig

  Een visum voor Turkije aanvragen kan voor sommige mensen ingewikkeld zijn. U moet er namelijk zeker van zijn dat u de informatie op de juiste manier ingevuld heeft. De experts van Visa Service Desk weten echter precies hoe de visumaanvraag eruit hoort te zien. Hierdoor verloopt de aanvraag van het visum vlotter, maar ook zal de aanvraag een stuk eenvoudiger zijn. Als u vragen heeft over bepaalde vereisten, dan bent u bij onze specialisten aan het juiste adres. Hierdoor loopt u niet vast tijdens de visumaanvraag.

 • Ervaren specialisten

  Het is belangrijk dat u geholpen wordt door iemand met voldoende ervaring. Alle specialisten van Visa Service Desk hebben een ruime ervaring met legalisatie en visa. Onze specialisten kunnen u hierdoor als beste bijstaan tijdens de aanvraag van het visum voor Turkije. Wij kennen het proces en weten als de beste hoe wij uw visumaanvraag zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen.

 • Uitgebreide dienstverlening

  Bij Visa Service Desk krijgt u een uitgebreide service voor een lage prijs. Wij ondersteunen u gedurende het hele aanvraagproces. Bovendien zijn wij ook in staat om bepaalde taken volledig voor u te verzorgen. Doordat u gedurende het proces constant voldoende ondersteuning krijgt, kunt u er zeker van zijn dat de aanvraag soepel en snel verloopt. Zonder de juiste hulp is het aanvragen van een visum een stuk moeilijker.

 • Transparant en betrouwbaar

    Regelt u de visumaanvraag via onze website? Dan houden wij u constant op de hoogte van de voortgang van de visumaanvraag. Bij Visa Service Desk werken wij transparant, waardoor u precies weet wat er te gebeuren staat. Bovendien vinden wij het belangrijk dat er zorgvuldig met uw gegevens wordt omgegaan. Zo werken wij bij Visa Service Desk bijvoorbeeld volgens de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.  

Eenvoudig een visum aanvragen

Wilt u snel en met het grootste gemak een visum voor Turkije kunnen aanvragen? Dan raden wij u aan om een order op onze website te plaatsen. Onze specialisten helpen u vervolgens met de visumaanvraag. Op deze manier kunt u er vrijwel zeker van zijn dat de aanvraag soepel verloopt. Onze specialisten hebben immers veel ervaring en weten precies hoe de vereisten voor het visum verzorgd moeten worden.

visum aanvragen turkije

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact