Het aanvragen van een visum voor Thailand

Thailand is een land met prachtige stranden, grote natuurgebieden en een rijke cultuur. Het land is hierdoor vooral erg populair onder backpackers en overwinteraars. Wilt u op reis naar Thailand? Dan is het van groot belang dat u vooraf een visum aanvraagt. Om het land in te mogen reizen als Nederlands paspoorthouder, heeft u vanaf een verblijf van méér dan 30 dagen een visum nodig. Voor een zakelijk reisdoel is altijd een visum nodig. De vereisten voor een zakelijk visum verschillen van de vereisten voor een toeristenvisum. Wilt u een visum voor Thailand aanvragen? Dan is het belangrijk dat u alle vereiste documenten op orde heeft.

Heeft u nog nooit eerder een visum aan moeten vragen om een land in te mogen reizen? Binnen de Europese Unie kunt u als Nederlands paspoorthouder zonder visum reizen. Veel reizigers zijn het reizen met een visum hierdoor niet gewend. Met een visum toont u aan dat u toestemming heeft om het land in te mogen reizen. Voor de meeste landen heeft u een visum nodig om er op reis te mogen gaan. Ook voor Thailand heeft u in de meeste gevallen een visum nodig. Het aanvragen van een visum voor Thailand kan complex zijn als u geen ervaring heeft met het aanvragen van visa. Bij Visa Service Desk kunnen wij de aanvraag makkelijker voor u maken.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van uw visum is heel simpel.

 • laptop stap 1  Maak een online aanvraag aan op onze website.
 • flight stap 2  Bekijk wat de benodigde documenten zijn en verzamel alle vereiste stukken.
 • paper place stap 3  Stuur vervolgens de benodigde documenten naar ons op.
 • recycle stap 4  Wij verwerken de aanvraag voor u bij de Thaise ambassade.
 • passport stap 5  Wij zorgen ervoor dat u het visum vervolgens zo snel mogelijk ontvangt.

Vereisten voor een zakenvisum voor Thailand (Nederlandse paspoorthouders)

Wilt u als Nederlands paspoorthouder een zakelijk visum aanvragen voor Thailand? In dit geval is het belangrijk dat u aan de vereisten voldoet. Om een zakelijk visum te krijgen, moet u aan meer vereisten voldoen dan voor een toeristenvisum. Dit zijn de vereisten om een enkele inreis zakenvisum voor Thailand te krijgen:

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hieronder vermelde basisbenodigdheden. Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website. 

 • Paspoort
 • Een kopie van het paspoort
 • Een ingevuld en ondertekend visumaanvraagformulier
 • Pasfoto
 • Werkgeversverklaring
 • Uitnodigingsbrief
 • Kopie paspoort van de Thaise uitnodiger
 • Thaise bedrijfsregistratie
 • Thais financieel jaaroverzicht
 • Thais belasting betaalbewijs
 • Vluchtreservering

Voorbeelden van Visa Service Desk dienstverlening op maat

Wilt u graag een visum aanvragen via de website van Visa Service Desk? U kunt van ontzettend veel voordeel profiteren als u hiervoor kiest. Zo krijgt u bij ons bijvoorbeeld de meest uitgebreide service voor het laagste bedrag. Hieronder leest u een aantal voorbeelden van onze dienstverlening.

 • Passend advies

  Om een visum voor Thailand te krijgen, dient u aan bepaalde vereisten te voldoen. Hoe u de vereiste documenten het beste kunt verzorgen is echter afhankelijk van uw specifieke situatie. Het is daarom belangrijk dat u persoonlijk advies krijgt. Onze specialisten hebben veel ervaring, waardoor wij weten welke vereisten er in uw situatie van toepassing zijn. De aanvraag van een visum voor Thailand wordt een stuk eenvoudiger doordat u de juiste begeleiding krijgt. Heeft u veel begeleiding nodig of wilt u slechts bij enkele onderdelen van de visumaanvraag geholpen worden? Bij Visa Service Desk krijgt u zoveel begeleiding als u zelf wilt.

 • Probleemloos een visum voor Thailand aanvragen

  Het verzorgen van de vereisten voor een visum kan veel tijd kosten, al helemaal als u niet weet waar u moet beginnen. Wij zijn bekend met de vereisten van het visum en kunnen u eenvoudig door het proces heen helpen. Bepaalde taken kunt u zelfs helemaal aan ons uitbesteden. U kunt er op deze manier zeker van zijn dat uw visumaanvraag zo soepel mogelijk verloopt. Loopt u toch nog tegen een probleem aan tijdens het aanvragen van uw visum? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze experts. Al onze specialisten hebben een ruime ervaring met visa en kunnen uw vragen over de visumaanvraag beantwoorden.

 • Specialisten met verstand van zaken

  Laat u de visumaanvraag via onze website verlopen? Dan wordt u geholpen door de specialisten van Visa Service Desk. Onze experts hebben een ruime ervaring met legalisatie en visa. Hierdoor kunt u er helemaal zeker van zijn dat u op de juiste manier geholpen wordt. U wordt volledig ontzorgd door onze experts als u de visumaanvraag via onze website laat verlopen.

 • Sneller uw visum aanvragen

  Voor een visumaanvraag moet u vaak meerdere keren dezelfde gegevens afstaan. Bij Visa Service Desk hebben wij hier een oplossing voor bedacht. Wij werken zoveel mogelijk met geautomatiseerde processen, waardoor u minder tijd hoeft te besteden aan het invullen van PDF documenten. Nadat u eenmalig uw gegevens aan ons heeft afgestaan, hoeft u deze gegevens niet nog eens te delen. Dit zorgt ervoor dat de aanvraag van het visum een stuk sneller verloopt. Bovendien verloopt de aanvraag ook sneller doordat onze specialisten weten hoe u de vereiste documenten kunt verzorgen.

Vereisten voor een toeristenvisum (Nederlandse paspoorthouders)

Wilt u als toerist voor een verblijf van meer dan 30 dagen naar Thailand? Dan heeft u hiervoor een toeristenvisum nodig. Als toerist moet u aan minder vereisten voldoen dan een reiziger met een zakelijk reisdoel. Desondanks is het verstandig om uw visumaanvraag via Visa Service Desk te laten verlopen. De vereisten waar u aan moet voldoen kunnen namelijk verschillen, afhankelijk van uw situatie. Hieronder vindt u een lijst van vereiste documenten om een enkel inreis toeristenvisum voor Thailand te krijgen.

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hieronder vermelde basisbenodigdheden. Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website.

 • Paspoort
 • Kopie van het paspoort
 • Een ondertekend visumaanvraagformulier
 • Een ondertekend reisplan (Indien van toepassing)
 • Pasfoto
 • Vluchtbevestiging

Contact opnemen

Wilt u graag meer weten over het aanvragen van een visum voor Thailand? Dan kunt u altijd contact opnemen met Visa Service Desk. Vindt u het belangrijk dat uw visum zo snel en soepel mogelijk geregeld wordt? Dan kunt u een online aanvraag doen via onze website. Vervolgens wordt uw aanvraag zorgvuldig en snel verzorgd. U hoeft zich geen zorgen te maken over de visumaanvraag als u voor Visa Service Desk kiest.

visum aanvragen thailand

Visa Service Desk helpt bedrijven en particulieren bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact