Japan is een modern land met een unieke cultuur. Er zijn veel Westerse mensen die zich aangetrokken voelen tot Japan. Het land is hierdoor een populaire toeristische bestemming. Wilt u een visum voor Japan aanvragen? Een visum voor Japan is niet altijd noodzakelijk. Verblijft u minder dan 90 dagen in het land en heeft u een zakelijk of toeristisch reisdoel? Dan hoeft u geen visum aan te vragen om het land in te mogen reizen. Reist u om een andere reden naar het land? Dan moet u wél een visum aanvragen voor Japan. Zo is het bijvoorbeeld vereist om een visum te hebben als u in Japan wilt werken of studeren.

Vraagt u zich af of u wel of geen visum nodig heeft om het land in te mogen reizen? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met Visa Service Desk. Onze specialisten kunnen aan de hand van uw situatie bepalen of u wel of geen visum nodig heeft. Heeft u wél een visum nodig om Japan in te mogen reizen? Dan kunnen onze specialisten u helpen bij het aanvragen van het visum. Doordat onze specialisten een ruime ervaring met visa hebben, verloopt de aanvraag zo soepel mogelijk.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van uw visum is heel simpel.

 • laptop stap 1  Maak een online aanvraag aan op onze website.
 • flight stap 2  Bekijk wat de benodigde documenten zijn en verzamel alle vereiste stukken.
 • paper place stap 3  Stuur vervolgens de benodigde documenten naar ons op.
 • recycle stap 4  Wij verwerken de aanvraag voor u bij de Japanse overheid.
 • passport stap 5  Wij zorgen ervoor dat u het visum vervolgens zo snel mogelijk ontvangt.

Vereisten voor een werkvisum voor Japan (Nederlandse paspoorthouders)

Wilt u tijdelijk in Japan gaan werken? Dan heeft u een werkvisum nodig. Het aanvragen van een werkvisum kunt u het beste overlaten aan onze specialisten. Zij helpen u door de visumaanvraag heen. Voor de aanvraag van het visum moet u aan enkele vereisten voldoen.

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hieronder vermelde basisbenodigdheden. Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website.

 • Paspoort
 • Pasfoto
 • Een ingevuld en ondertekend visumaanvraagformulier
 • Ondertekende machtiging
 • Certificate of Eligibility

Voorbeelden van Visa Service Desk dienstverlening op maat

Moet u een visum aanvragen om Japan in te mogen? Dan kunnen wij van Visa Service Desk u hierbij helpen. Wij hebben veel ervaring met legalisatie en visa, waardoor wij als de beste weten hoe de aanvraag verzorgd dient te worden. Bent u benieuwd naar de voordelen waarvan u profiteert als u voor Visa Service Desk kiest? Hieronder leest u enkele voordelen.

 • Volledig ontzorgd

  Het aanvragen van een visum kan vrij spannend zijn. Wordt de visumaanvraag geweigerd? Dan mag u het land niet in. Het is daarom belangrijk dat de visumaanvraag soepel verloopt. Kiest u voor Visa Service Desk? Dan kunt u er absoluut zeker van zijn dat u geholpen wordt door ervaren specialisten. Wij helpen u bij het verzorgen van alle vereiste documenten voor het visum. Wij kennen de vereisten waar u aan moet voldoen en kunnen u hierdoor goed begeleiden bij de visumaanvraag. Voordat de aanvraag ingediend wordt, controleren wij goed of u daadwerkelijk aan alle vereisten voldoet. Op deze manier wordt de kans op afwijzing van de visumaanvraag geminimaliseerd. Bij Visa Service Desk werken wij waar mogelijk met geautomatiseerde processen. Hierdoor hoeft u niet meerdere keren dezelfde gegevens in te vullen. In plaats van dat u verschillende PDF documenten moet invullen, hoeft u de gegevens slechts één keer met ons te delen. Hierdoor bespaart u veel tijd wanneer u de aanvraag via de website Visa Service Desk laat verlopen. Overigens verloopt de aanvraag ook een stuk vlotter doordat u gedurende het hele proces begeleid wordt door specialisten met jarenlange ervaring in visa.

 • Specialisten met ervaring

  Onze specialisten hebben jaren ervaring met visa. Hierdoor kunnen zij u als beste helpen bij het aanvragen van een visum voor Japan. Onze specialisten weten exact aan welke vereisten er voldaan moet worden in uw specifieke situatie. Zo kunt u er zeker van zijn dat u alle vereiste documenten op orde heeft. Om er zeker van te zijn dat de aanvraag correct verzorgd wordt, zullen onze specialisten de documenten controleren. Merken wij dat een van de vereiste documenten ontbreekt of niet aan de eisen voldoet? Dan brengen wij u direct op de hoogte, zodat er alsnog aan deze vereisten voldaan kan worden.

 • Begeleiding op maat

  Er zijn veel Nederlands paspoorthouders die geen ervaring hebben met het aanvragen van visa. Als Nederlands paspoorthouder heeft u immers geen visum nodig om een ander EU-land in te mogen reizen. Voor de meeste overige landen heeft u wel een visum nodig. Afhankelijk van hoeveel visum kennis u heeft en welk visum u moet aanvragen, kan het aanvragen van een visum vrij simpel tot zeer complex zijn. Bij Visa Service Desk kijken wij naar uw behoeftes en bepalen wij samen met u hoeveel begeleiding u nodig heeft. Wilt u door het hele proces heen geholpen worden? Dan helpen onze specialisten u graag bij het volledige aanvraagproces met onze Premium Service. Wilt u slechts met enkele onderdelen van het proces geholpen? Dan is ook dit een mogelijkheid, bij ons krijgt u immers begeleiding op maat.

 • Een transparante werkwijze

  Laat u een visum aanvragen door een visumbureau? Dan is het belangrijk dat u op de hoogte blijft van de voortgang van uw aanvraag. Bij Visa Service Desk hebben wij een transparante werkwijze. Bij ons weet u altijd hoeveel de visumaanvraag kost. Daarnaast houden wij u op de hoogte van de voortgang. Zo weet u precies wat de status van de visumaanvraag is en hoeft u niet constant in spanning af te wachten.

Het aanvragen van een visum

Heeft u een visum nodig voor Japan? Dan kunt u een aanvraag doen op onze website. Vervolgens regelen wij samen met u de aanvraag van het visum. Tijdens het proces wordt u volledig ontzorgd. Het aanvragen van een visum hoeft helemaal niet spannend te zijn als u voor Visa Service Desk kiest. Bent u benieuwd naar bepaalde vereisten van het visum? Of wilt u weten of u zonder visum naar Japan toe kunt reizen? Dan kunt u contact met Visa Service Desk opnemen, onze specialisten kunnen uw vragen beantwoorden.

visum aanvragen japan

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact