Het aanvragen van een visum voor Iran

Het aanvragen van een visum voor Iran

Wilt u naar Iran op vakantie of moet u voor zakelijke doeleinden naar het land? Om Iran in te mogen reizen als Nederlands paspoorthouder, heeft u een visum nodig. Het aanvragen van een visum kan een tijdrovend en complex proces zijn. Als Nederlands paspoorthouder heeft u geen visum nodig om naar andere EU-landen toe te reizen. Voor de meeste andere landen geldt echter wel dat u een visum nodig heeft om het land in te mogen reizen. De vereisten die aan een visum gesteld worden, verschillen per land. Hierdoor is het aanvragen van een visum voor Iran een heel ander proces dan het aanvragen van een visum voor bijvoorbeeld China of Turkije. Ontvangt u graag hulp bij het aanvragen van een visum? Dan helpen wij van Visa Service Desk u graag.

Het is belangrijk dat uw visumaanvraag aan alle vereisten voldoet. Indien de aanvraag niet aan de vereisten voldoet, dan kan de aanvraag geweigerd worden. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat de aanvraag goed gecontroleerd wordt. Bij Visa Service Desk kunnen wij u begeleiden tijdens het aanvragen van een visum. Bovendien controleren wij de vereiste documenten voor u, zodat u zeker weet dat u aan alle vereisten voldoet.

Wilt u de kans minimaliseren dat uw visumaanvraag voor Iran geweigerd wordt? Dan kunt u de aanvraag het beste via onze website doen. Onze experts kunnen u helpen bij het aanvragen van een visum voor het land. Hierdoor wordt een visum aanvragen voor Iran een stuk eenvoudiger. Bij Visa Service Desk werken wij efficiënt en zorgvuldig, waardoor u veel tijd bespaart, terwijl de kans op afwijzing geminimaliseerd wordt. Onze specialisten houden u tijdens het proces constant op de hoogte van de voortgang van de visumaanvraag. Op deze manier wordt u volledig ontzorgd en bent u altijd op de hoogte van de status van uw aanvraag.

Wij vinden het belangrijk dat het aanvragen van een visum voor iedereen mogelijk is. Ook als u geen ervaring heeft met het aanvragen van visa, moet u een mogelijkheid hebben om Iran te kunnen bezoeken. Wij helpen u graag bij het verzorgen van het visum, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw reis. Doordat wij u gedurende het aanvraagproces ontzorgen, kunt u zich alvast verheugen op de reis.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van uw visum is heel simpel.

 • laptop stap 1  Maak een online aanvraag aan op onze website.
 • flight stap 2  Bekijk wat de benodigde documenten zijn en verzamel alle vereiste stukken.
 • paper place stap 3  Stuur vervolgens de benodigde documenten naar ons op.
 • recycle stap 4  Wij verwerken de aanvraag voor u bij de Iraanse ambassade.
 • passport stap 5  Wij zorgen ervoor dat u het visum vervolgens zo snel mogelijk ontvangt.

Vereisten voor een zakenvisum voor Iran (Nederlandse paspoorthouders)

Reist u naar Iran met een zakelijk reisdoel? Dan moet u een zakelijk visum voor Iran aanvragen. Voor een zakenvisum moet u aan de vereisten hieronder voldoen.

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hieronder vermelde basisbenodigdheden. Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website.

 • Paspoort
 • Visa Grant Notice (Voor zakelijke doeleinden)

Om een visum voor Iran te krijgen heeft u een Visa Grant Notice nodig. U kunt via de sponsor in Iran een Visa Grant Notice aanvragen. Echter, kunt u dit ook aan ons uitbesteden. Op deze manier bespaart u tijd en kunt u er zeker van zijn dat de aanvraag soepel verloopt.

Heeft u het Visa Grant Notice ontvangen? Dan kunt u vervolgens naar de ambassade om uw visumaanvraag in te dienen. Ook dit kunt u aan Visa Service Desk overlaten, zodat u zelf geen afspraak hoeft in te plannen. Bovendien kunnen wij uw paspoort na afgifte van het visum weer voor u afhalen bij de ambassade. Door voor Visa Service Desk te kiezen, voorkomt u dat u twee ritten naar de ambassade moet maken.

Voorbeelden van Visa Service Desk dienstverlening op maat

Een visum aanvragen voor Iran kan een tijdrovend proces zijn. Wilt u tijd besparen of vindt u het belangrijk dat uw visumaanvraag zo soepel mogelijk verloopt? Dan kunt u het beste een online aanvraag doen via Visa Service Desk. Door een online aanvraag via onze website te doen, kunt u er zeker van zijn dat u zich gedurende het aanvraagproces nergens zorgen over hoeft te maken. Bent u benieuwd naar wat wij u te bieden hebben? Hieronder leest u verschillende voorbeelden van onze dienstverlening op maat. Zo krijgt u een beter beeld van de diensten die wij leveren.

 • Geheel ontzorgd uw visum aanvragen

  Een visum aanvragen voor Iran kan een tijdrovend proces zijn. Kiest u ervoor om de aanvraag via onze website te laten verlopen? Dan helpen wij u bij gedurende het proces van de visumaanvraag. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat u aan de verschillende vereisten voor het visum voldoet. Bij Visa Service Desk controleren wij een visumaanvraag altijd grondig voordat wij deze indienen. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u aan de vereisten voor het visum voldoet. Ook bij de meest ingewikkelde visumaanvragen kunnen onze experts u begeleiden. Maakt u een rondreis? Of gaat u binnenkort nog eens op reis naar een andere bestemming? Ook dan kunt u de hulp van Visa Service Desk gebruiken. Onze experts hebben jaren ervaring en kunnen u helpen bij het aanvragen van visa voor de meeste landen. Doordat onze specialisten zoveel ervaring hebben, kunnen zij zelfs de meest gecompliceerde vragen over de visumaanvraag beantwoorden. Hierdoor is het proces duidelijk voor u en hoeft u niet te twijfelen of uw visumaanvraag aan de vereisten voldoet.

 • Gemakkelijk een visum aanvragen

  Vraagt u een visum aan via Visa Service Desk? Dan kunt u er zeker van zijn dat u gedurende het hele proces voldoende begeleiding krijgt. Hierdoor wordt het aanvragen van een visum eenvoudiger dan wanneer u het aanvraagproces zelf doorloopt. Bij Visa Service Desk werken wij met geautomatiseerde processen. Terwijl u bij een visumaanvraag normaliter veel PDF documenten dient in te vullen, is dit bij Visa Service Desk niet het geval. U hoeft uw gegevens slechts één keer af te staan, waardoor u veel tijd bespaart. Bovendien kunnen onze specialisten u ook helpen bij het invullen van de vereiste documenten. Hierdoor bent u tijdens het proces volledig ontzorgd en kunt u gemakkelijk een visum aanvragen voor Iran en andere landen.

 • Persoonlijke begeleiding

  Iedereen heeft een andere mate van begeleiding nodig tijdens de visumaanvraag. Vindt u het aanvragen van een visum ingewikkeld? In dit geval kunt u kiezen voor onze Premium Service en kunnen onze specialisten u door de hele aanvraag heen helpen. Beschikt u over enige visum kennis en wilt u slechts een klein onderdeel van het proces aan ons uitbesteden? Ook in dit geval kan Visa Service Desk u helpen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf de aanvraag van het Visa Grant Notice voor Iran verzorgen en kunnen wij voor u langs de ambassade gaan. Op deze manier voorkomt u dat u twee ritten naar de ambassade moet maken. Bij Visa Service Desk krijgt u dus precies zoveel begeleiding als u nodig heeft. Een aanpak op maat is belangrijk bij het aanvragen van een visum. Hoe de vereiste documenten eruit behoren te zien is immers niet alleen afhankelijk van het type visum dat u moet aanvragen, maar ook van uw persoonlijke situatie. Onze specialisten kennen de vereisten voor de visa van verschillende landen perfect en weten hoe de vereiste documenten in uw geval verzorgd moeten worden. Hierdoor heeft u de zekerheid dat de aanvraag goed ingediend wordt.

 • Specialisten met veel ervaring

  Onze specialisten hebben een jarenlange ervaring met visa en legalisatie. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u daadwerkelijk door een expert geholpen wordt. Tijdens het verzorgen van de vereiste documenten wordt u volledig begeleid door onze specialisten, tenzij dat u bepaalde documenten graag zelf verzorgt. Een visumaanvraag kan normaliter vrij spannend zijn, vooral als u nog niet eerder een visum heeft aangevraagd. Wilt u er zeker van zijn dat u zich tijdens het aanvragen van een visum voor Iran nergens zorgen over hoeft te maken? Dan raden wij u aan om de hulp van onze specialisten in te schakelen. Wilt u geholpen worden door iemand met ervaring op het gebied van visa? Dan kunt u een order plaatsen op onze website. Wij zullen u vervolgens helpen bij het aanvragen van een visum voor Iran. Onze specialisten kunnen al uw vragen over de visumaanvraag voor Iran beantwoorden.

 • Transparante en betrouwbare werkwijze

  Visa Service Desk heeft een transparante werkwijze. Het is belangrijk dat u continu op de hoogte wordt gehouden over de voortgang van uw visumaanvraag. Bij Visa Service Desk kunt u er zeker van zijn dat u altijd op de hoogte bent van de status van uw visumaanvraag. Wij kunnen u meer zekerheid bieden tijdens de aanvraag van het visum. Bovendien krijgt u ook meer zekerheid doordat de aanvraag op de juiste manier ingediend wordt. U hoeft op deze manier niet in spanning af te wachten of uw visumaanvraag wel aan de vereisten voldoet. Als u een visumaanvraag laat verzorgen door een gespecialiseerd bedrijf, dan wilt u er uiteraard ook zeker van zijn dat u met een betrouwbaar bedrijf te maken heeft. De specialisten van Visa Service Desk gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Wij beschermen uw gegevens goed. Visa Service Desk voldoet aan de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Vereisten voor een toeristenvisum (Nederlandse paspoorthouders)

Wilt u Iran als toerist bezoeken? Iran is een land dat barst van de cultuur en is hierdoor ook een populaire bestemming voor vakanties.

Voor een toeristenvisum moet u aan de volgende vereisten voldoen:

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hieronder vermelde basisbenodigdheden. Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website.

 • Paspoort
 • Visa Grant Notice (Voor toerisme)

Heeft u hulp nodig bija het aanvragen van een toeristenvisum? Dan kunnen wij u, net als bij het aanvragen van een zakelijk visum, ondersteunen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld het aanvragen van een Visa Grant Notice voor u verzorgen. Bovendien kunnen wij ook voor u langs de ambassade gaan.

Een aanvraag bij Visa Service Desk

Wilt u zoveel mogelijk zekerheid tijdens de aanvraag van uw visum? Dan raden wij u aan om de aanvraag via onze website te laten verlopen. Zo kunt u er namelijk zeker van zijn dat er aan de vereisten voor het visum voldaan wordt. Heeft u vragen over het visum voor Iran of over de diensten van Visa Service Desk? Dan helpen onze specialisten u graag verder.

visum aanvragen iran

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact