We zijn verheugd om aan te kondigen dat Visa Service Desk per 28 december 2021 is verhuisd naar een nieuw penthouse kantoor. Onze nieuw locatie is Parkstraat 15, 5e verdieping in Den Haag. Onze aanhoudende groei is te danken aan het feit dat steeds meer bedrijven en particulieren ervoor kiezen om van onze diensten gebruik te maken.

Het aanvragen van een visum voor Cuba

Als u naar Cuba reist, heeft u over het algemeen een visum nodig. Met dit document kunt u aantonen dat u officiële toestemming heeft om het land binnen te reizen. Als Nederlands paspoorthouder heeft u geen visum nodig om andere lidstaten van de EU in te reizen. Reist u naar een land buiten de EU? Dan heeft u in de meeste gevallen wél een visum nodig. Ook voor Cuba geldt dat u een visum nodig heeft om het land in te mogen reizen. Het is belangrijk dat u aan de vereisten voor een visumaanvraag voldoet. Indien u niet aan de vereisten voldoet, kan het zijn dat u geen visum voor Cuba krijgt.

Cuba is een land dat relatief weinig vereisten aan het visum stelt. Het blijft echter belangrijk dat u aan de vereisten voldoet. Bij Visa Service Desk kunnen wij u helpen bij het verzorgen van de vereisten, zodat de kans dat het visum geaccepteerd wordt, maximaal is. Kiest u ervoor om gebruik te maken van onze diensten? Dan hoeft u niet naar het consulaat van Cuba voor uw visumaanvraag.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van uw visum is heel simpel.

 • laptop stap 1  Maak een online aanvraag aan op onze website.
 • flight stap 2  Bekijk wat de benodigde documenten zijn en verzamel alle vereiste stukken.
 • paper place stap 3  Stuur vervolgens de benodigde documenten naar ons op.
 • recycle stap 4  Wij verwerken de aanvraag voor u bij de Cubaanse ambassade.
 • passport stap 5  Vervolgens zorgen wij ervoor dat u het visum zo snel mogelijk ontvangt.

Vereisten voor een zakenvisum voor Cuba (Nederlandse paspoorthouders)

Voorbeelden van Visa Service Desk dienstverlening op maat

Bij Visa Service Desk zorgen wij ervoor dat u het visum voor Cuba zo snel mogelijk ontvangt. Het visum voor Cuba aanvragen kunnen wij snel voor u verzorgen. Doordat u tijdens het proces door een expert wordt begeleid, kunt u er zeker van zijn dat de kans op afwijzing minimaal is. Tijdens het gehele proces wordt u ontzorgd door onze specialisten. Hieronder leest u enkele voordelen die u heeft als u de visumaanvraag via ons laat verlopen.

 • Snelle aanvraag

  Een visum aanvragen voor Cuba gaat ontzettend snel als u een online aanvraag op onze website plaatst. U weet aan welke vereisten u moet voldoen en wij informeren u graag over deze vereisten. Bij Visa Service Desk werken wij veel met geautomatiseerde processen. Hierdoor hoeft u niet meerdere keren dezelfde gegevens in te vullen, maar hoeft u slechts één keer uw gegevens af te staan. Wij zorgen ervoor dat het aanvragen van een visum voor Cuba soepel verloopt!

 • Persoonlijke begeleiding

  Hoeveel begeleiding u tijdens uw visumaanvraag nodig heeft, is compleet afhankelijk van wat u prettig vindt. Heeft u nog nooit eerder een visum aangevraagd? Dan is het fijn als u tijdens het gehele proces goed begeleid wordt. In dit geval kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van onze Premium Service. Met onze Premium Service wordt u geheel ontzorgd, zo kunnen wij bijvoorbeeld uw visum aanvraagformulier invullen als u voor deze service kiest en houden wij u graag op de hoogte van de voortgang van u .

 • Transparant en betrouwbaar

  Visa Service Desk heeft een transparante werkwijze. Dit wil zeggen dat u gedurende het hele proces exact weet wat de status van uw visumaanvraag is. Laat u de visumaanvraag via ons verlopen? Dan kunt u er zeker van zijn dat uw gegevens veilig zijn, bij Visa Service Desk werken wij namelijk volgens de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Vereisten voor een toeristenkaart

Reist u naar Cuba met een toeristisch reisdoel? Dan moet u aan de onderstaande vereisten voldoen om een toeristenkaart te krijgen. Wij verzorgen vervolgens de aanvraag voor u.

 • Kopie van het paspoort

Heeft u onze hulp nodig?

Bent u van plan om naar Cuba toe te gaan? Dan is het belangrijk dat uw visumaanvraag goed verloopt. Wij kunnen u helpen bij het aanvragen van het visum, zodat de kans op afwijzing nihil is. Bent u benieuwd wat wij tijdens uw visumaanvraag voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Als u direct geholpen wilt worden met uw visumaanvraag, dan raden wij u aan om een online aanvraag op onze website te doen. Onze specialisten zullen de visumaanvraag vervolgens grotendeels voor u verzorgen.

visum aanvragen cuba

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact