Het aanvragen van een visum voor Cuba

Als u naar Cuba reist, heeft u over het algemeen een visum nodig. Met dit document kunt u aantonen dat u officiële toestemming heeft om het land binnen te reizen. Als Nederlands paspoorthouder heeft u geen visum nodig om andere lidstaten van de EU in te reizen. Reist u naar een land buiten de EU? Dan heeft u in de meeste gevallen wél een visum nodig. Ook voor Cuba geldt dat u een visum nodig heeft om het land in te mogen reizen. Het is belangrijk dat u aan de vereisten voor een visumaanvraag voldoet. Indien u niet aan de vereisten voldoet, kan het zijn dat u geen visum voor Cuba krijgt.

Cuba is een land dat relatief weinig vereisten aan het visum stelt. Het blijft echter belangrijk dat u aan de vereisten voldoet. Bij Visa Service Desk kunnen wij u helpen bij het verzorgen van de vereisten, zodat de kans dat het visum geaccepteerd wordt, maximaal is. Kiest u ervoor om gebruik te maken van onze diensten? Dan hoeft u niet naar het consulaat van Cuba voor uw visumaanvraag.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van uw visum is heel simpel.

 • laptop stap 1  Maak een online aanvraag aan op onze website.
 • flight stap 2  Bekijk wat de benodigde documenten zijn en verzamel alle vereiste stukken.
 • paper place stap 3  Stuur vervolgens de benodigde documenten naar ons op.
 • recycle stap 4  Wij verwerken de aanvraag voor u bij de Cubaanse ambassade.
 • passport stap 5  Vervolgens zorgen wij ervoor dat u het visum zo snel mogelijk ontvangt.

Vereisten voor een zakenvisum voor Cuba (Nederlandse paspoorthouders)

Voorbeelden van Visa Service Desk dienstverlening op maat

Bij Visa Service Desk zorgen wij ervoor dat u het visum voor Cuba zo snel mogelijk ontvangt. Het visum voor Cuba aanvragen kunnen wij snel voor u verzorgen. Doordat u tijdens het proces door een expert wordt begeleid, kunt u er zeker van zijn dat de kans op afwijzing minimaal is. Tijdens het gehele proces wordt u ontzorgd door onze specialisten. Hieronder leest u enkele voordelen die u heeft als u de visumaanvraag via ons laat verlopen.

 • Snelle aanvraag

  Een visum aanvragen voor Cuba gaat ontzettend snel als u een online aanvraag op onze website plaatst. U weet aan welke vereisten u moet voldoen en wij informeren u graag over deze vereisten. Bij Visa Service Desk werken wij veel met geautomatiseerde processen. Hierdoor hoeft u niet meerdere keren dezelfde gegevens in te vullen, maar hoeft u slechts één keer uw gegevens af te staan. Wij zorgen ervoor dat het aanvragen van een visum voor Cuba soepel verloopt!

 • Persoonlijke begeleiding

  Hoeveel begeleiding u tijdens uw visumaanvraag nodig heeft, is compleet afhankelijk van wat u prettig vindt. Heeft u nog nooit eerder een visum aangevraagd? Dan is het fijn als u tijdens het gehele proces goed begeleid wordt. In dit geval kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van onze Premium Service. Met onze Premium Service wordt u geheel ontzorgd, zo kunnen wij bijvoorbeeld uw visum aanvraagformulier invullen als u voor deze service kiest en houden wij u graag op de hoogte van de voortgang van u .

 • Transparant en betrouwbaar

  Visa Service Desk heeft een transparante werkwijze. Dit wil zeggen dat u gedurende het hele proces exact weet wat de status van uw visumaanvraag is. Laat u de visumaanvraag via ons verlopen? Dan kunt u er zeker van zijn dat uw gegevens veilig zijn, bij Visa Service Desk werken wij namelijk volgens de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Vereisten voor een toeristenkaart

Reist u naar Cuba met een toeristisch reisdoel? Dan moet u aan de onderstaande vereisten voldoen om een toeristenkaart te krijgen. Wij verzorgen vervolgens de aanvraag voor u.

 • Kopie van het paspoort

Heeft u onze hulp nodig?

Bent u van plan om naar Cuba toe te gaan? Dan is het belangrijk dat uw visumaanvraag goed verloopt. Wij kunnen u helpen bij het aanvragen van het visum, zodat de kans op afwijzing nihil is. Bent u benieuwd wat wij tijdens uw visumaanvraag voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Als u direct geholpen wilt worden met uw visumaanvraag, dan raden wij u aan om een online aanvraag op onze website te doen. Onze specialisten zullen de visumaanvraag vervolgens grotendeels voor u verzorgen.

visum aanvragen cuba

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact