Het aanvragen van een eTA voor Canada

Bent u van plan om in Canada op vakantie te gaan of om er zaken te doen? Dan heeft u als Nederlands paspoorthouder officiële toestemming nodig om het land in te mogen reizen. Bent u nog niet eerder naar een land buiten de EU toe gereisd? Dan heeft u waarschijnlijk geen of minder ervaring met het aanvragen van visa. Voor de meeste landen buiten de EU moet u als Nederlands paspoorthouder een visum aanvragen om het land in te mogen reizen. Ook om Canada in te mogen reizen heeft u officiële toestemming nodig in de vorm van een eTA. Voldoet u aan de voorwaarden voor een eTA? Dan is dit een makkelijke optie om een visum voor Canada aan te vragen. Het aanvragen van een eTA is namelijk eenvoudig. Dit geldt al helemaal als u ervoor kiest om de aanvraag via onze website te laten verlopen. Bij Visa Service Desk hebben wij veel ervaring met het aanvragen van eTA’s voor Canada. Hierdoor weten wij exact hoe er aan de verschillende vereisten voldaan kan worden. Wilt u zonder zorgen een eTA kunnen aanvragen? Dan kunt u eenvoudig een online aanvraag indienen via onze website.

Voor zowel zakelijke- als toeristische doeleinden heeft u als Nederlands paspoorthouder een eTA nodig. De documenten welke nodig zijn om een eTA voor Canada aan te vragen vindt u hieronder.

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hieronder vermelde basisbenodigdheden. Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website.

 • Paspoort
 • Ingevulde vragenlijst

Geschikt voor werkvakantie en young professional

Wil je op werkvakantie of als young professional reizen, dan heb je een IEC-werkvergunning nodig. Om in aanmerking te komen voor dit visum, moet u tussen de 18 en 30 jaar oud zijn. Er wordt elk jaar slechts een bepaald aantal van deze visa afgegeven en daarom is er een loterijsysteem voor dit visumtype waarbij de Canadese immigratiedienst kandidaten selecteert willekeurig uit de pool van aanvragers. Klik hier om te zien of u in aanmerking komt voor een IEC-werkvergunning. U kunt hier meer informatie vinden over het schema voor de pools en het loterijsysteem.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van uw eTA is heel simpel.

 • laptop stap 1  Maak een online aanvraag aan op onze website.
 • flight stap 2  Bekijk wat de benodigde documenten zijn en verzamel alle vereiste stukken.
 • paper place stap 3  Stuur vervolgens de benodigde documenten digitaal naar ons op.
 • recycle stap 4  Wij verwerken de aanvraag voor u bij de Canadese overheid.
 • passport stap 5  Wij zorgen ervoor dat u het visum vervolgens zo snel mogelijk ontvangt.

Wij raden u aan om een visumaanvraag op onze website te plaatsen. Als de visumaanvraag via Visa Service Desk verloopt, wordt u gedurende de aanvraag waar nodig geholpen door een expert.

Laat Visa Service Desk u vandaag nog assisteren met het visum aanvragen voor Canada.

Voorbeelden van Visa Service Desk dienstverlening op maat

Een visum voor Canada aanvragen doet u het beste via onze website. Wij maken het aanvragen van een eTA zo eenvoudig mogelijk voor u. Bent u benieuwd naar waarom het aanvragen van uw visum zoveel eenvoudiger is via onze website? Hieronder leest u een aantal voordelen.

 • Snel

  U wilt het eTA waarschijnlijk zo snel mogelijk gereed hebben, zodat u zich geen zorgen over de reis hoeft te maken. Het aanvragen van een visum kan lang duren en de informatie die opgevraagd wordt kan verwarrend zijn. Bij Visa Service Desk weten wij welke informatie vereist is. Wij helpen u graag het voldoen aan de vereisten voor het eTA. Op deze manier loopt u veel sneller door het aanvraagproces heen. Bij Visa Service Desk werken wij veel met automatische processen. Het voordeel hiervan is dat u niet voortdurend bezig bent met het invullen van verschillende documenten. U hoeft uw gegevens slechts één keer naar ons op te sturen, vervolgens zorgen wij ervoor dat deze gegevens juist vermeld worden in de aanvraag van het eTA. Vindt u het belangrijk dat de aanvraag zo vlot en soepel mogelijk verloopt? Dan is het een goed idee om de aanvraag via onze website te laten verlopen.

 • Voordelig en uitgebreid

  Bij Visa Service Desk krijgt u de meest uitgebreide service voor een lage prijs. Onze specialisten begeleiden waar nodig gedurende uw aanvraag. Bij de aanvraag van uw eTA is het prettig als u gedurende het proces de juiste begeleiding krijgt. Normaliter kan het aanvragen van een visum vrij spannend zijn, al helemaal als u nog niet eerder een visum heeft moeten aanvragen. Onze specialisten ontzorgen u volledig tijdens de visumaanvraag. Is er informatie die voor u onduidelijk is? Onze specialisten assisteren u graag. Het aanvragen van een eTA wordt op deze manier veel minder complex.

 • Specialisten met ervaring

  Vraagt u een visum aan via de website? Dan wordt u geholpen door specialisten met jarenlange ervaring. Dankzij de ruime ervaring van onze specialisten, stelt het aanvragen van een eTA niet veel meer voor. Heeft u vragen over de aanvraag? Dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Een van onze specialisten kan u vervolgens helpen. Zo helpen onze specialisten u bijvoorbeeld bij het invullen van de vragenlijst voor het eTA. Door onze jarenlange ervaring, zijn wij in staat om zelfs de meest gecompliceerde vragen over het eTA te beantwoorden. Hierdoor hoeft u zich geen moment zorgen te maken over de aanvraag, onze specialisten kunnen u begeleiden tijdens het proces.

 • Transparant

  Het aanvragen van een visum doet u het liefste via een betrouwbare partij. Visa Service Desk is een betrouwbaar en transparant bedrijf. U betaalt de prijs die u op de website ziet en verder betaalt u geen verborgen kosten. Tijdens het aanvragen van uw visum houden wij u op de hoogte van de voortgang. Bovendien werken wij volgens de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming en worden uw gegevens goed beschermd. Dankzij onze betrouwbare en transparante werkwijze, weet u gedurende het proces altijd hoe de aanvraag ervoor staat en waar u aan toe bent.

Heeft u hulp nodig bij uw visumaanvraag?

Krijgt u graag hulp van een expert bij het aanvragen van een eTA voor Canada? Dan kunt u een online order op onze website plaatsen. Vervolgens wordt de aanvraag door onze specialisten verzorgd. Wilt u meer weten over het eTA? Dan raden wij u aan om contact op te nemen. Onze specialisten kunnen u meer vertellen over de officiële toestemming die u nodig heeft om Canada in te reizen. Hierdoor heeft u voldoende duidelijkheid tijdens het aanvragen van een eTA voor Canada.

visum aanvragen canada

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact