Het aanvragen van een visum voor Australië

Australië is een populaire vakantiebestemming onder Nederlandse paspoorthouders. Het land staat vooral bekend om de indrukwekkende landschappen en dieren die er te zien zijn. Zo is de kangoeroe bijvoorbeeld een belangrijk symbool voor Australië. Gaat u op reis naar Australië als Nederlands paspoorthouder? Dan is het belangrijk dat u officiële toestemming heeft om het land in te mogen reizen. In tegenstelling tot wanneer u naar een EU-land reist, heeft u een visum voor Australië nodig. Het visum is een document dat aantoont dat u officiële toestemming heeft om het land in te reizen. 

Voor Australië zijn er verschillende visa te verkrijgen. Zo is het eVisitor visum geschikt voor Nederlandse paspoorthouders die voor een toeristisch of zakelijk reisdoel afreizen. Een eVisitor visum voor Australië aanvragen is eenvoudiger en minder tijdrovend. Vandaar dat wij u aanraden om voor dit visum te kiezen indien u de mogelijkheid heeft. Om er zeker van te zijn dat de aanvraag goed verloopt, kunt u het beste de hulp van een expert inschakelen. Bij Visa Service Desk kunnen wij u helpen bij het aanvragen van een visum.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van uw visum is heel simpel.

 • laptop stap 1  Maak een online aanvraag aan op onze website.
 • flight stap 2  Bekijk wat de benodigde documenten zijn en verzamel alle vereiste stukken.
 • paper place stap 3  Stuur vervolgens de benodigde documenten digitaal naar ons op.
 • recycle stap 4  Wij verwerken de aanvraag voor u bij de Australische overheid.
 • passport stap 5  Wij zorgen ervoor dat u het visum vervolgens zo snel mogelijk ontvangt.

Vereisten voor een eVisitor visum voor Australië (Nederlandse paspoorthouders)

Als Nederlands paspoorthouder kunt u het beste een eVisitor visum aanvragen voor Australië. Hiervoor moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. Hieronder leest u welke documenten benodigd zijn om in aanmerking te komen voor een e-visitor visum. 

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hieronder vermelde basisbenodigdheden. Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website.

 • Een paspoort
 • Een ingevulde vragenlijst

Wilt u er zeker van zijn dat u aan alle voorwaarden van het eVisitor visum voldoet? Dan raden wij u aan om een online aanvraag te plaatsen op onze website. Onze specialisten kunnen u dan assisteren waar nodig. Doordat onze specialisten veel ervaring hebben, kunnen zij eenvoudig voor u bepalen of u aan alle vereisten voldoet.

Voorbeelden van Visa Service Desk dienstverlening op maat

Het aanvragen van een visum kan normaliter vrij complex zijn. Wilt u er helemaal zeker van zijn dat de visumaanvraag geen obstakel vormt en dat u probleemloos op reis kunt? Dan is het aan te raden om het visum aan te vragen via onze website. Onze experts helpen u in dit geval bij de aanvraag, waardoor deze zo soepel mogelijk verloopt. Hieronder leest u over de voordelen die u heeft als u de visumaanvraag via onze website laat verlopen.

 • Uw visum snel aanvragen

  Het aanvragen van een visum kan veel tijd kosten als u niet precies weet hoe de vereiste documenten ingevuld dienen te worden. Als u tijd wilt besparen, kunnen onze experts u precies uitleggen hoe de vereiste documenten verzorgd moeten worden. In het geval van een eVisitor kunnen onze specialisten u veel werk uit handen nemen. U hoeft ons alleen maar de juiste gegevens op te sturen en vervolgens dienen wij de aanvraag voor u in. Op deze manier heeft u snel toestemming om Australië in te reizen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de aanvraag van een visum, maar kunt u zich alvast op de reis verheugen.

 • Een betrouwbaar en transparant visumbureau

  Laat u de visumaanvraag over aan een visumbureau? Dan bent u genoodzaakt om uw gegevens op te sturen. Het is van groot belang dat uw gegevens over een beveiligde verbinding verstuurd worden. Bij Visa Service Desk nemen wij de juiste maatregelen, waardoor hackers uw gegevens niet zomaar kunnen onderscheppen. Wij voldoen aan de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dat wij veel waarde hechten aan transparantie en betrouwbaarheid, merkt u terug gedurende het hele proces. Zo hoeft u bij Visa Service Desk bijvoorbeeld niet bang te zijn voor verborgen kosten en houden wij u graag op de hoogte van de status van uw aanvraag.

 • Uitgebreide service

  Bij Visa Service Desk nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen, waardoor u minder tijd hoeft te spenderen aan het aanvragen van het visum. Bovendien helpen wij u tijdens het aanvraagproces, waardoor dit een stuk gemakkelijker wordt. Voor al uw vragen op het gebied van visa kunt u bij ons terecht. Het aanvragen van een eVisitor hoeft niet lang te duren. Toch is het een prettig idee dat Visa Service Desk u elk moment kan helpen. Bovendien kunt u ook voor visumaanvragen voor andere landen bij ons terecht.

Het aanvragen van een working holiday visum

Gaat u op vakantie in Australië, maar wilt u tijdens het verblijf ook in het land kunnen werken en bent u niet ouder dan 30 jaar? Dan heeft u hiervoor een speciaal werkvisum nodig, namelijk het Working Holiday Visum. Met dit visum krijgt u toestemming om het land in te reizen voor een werkvakantie tot 12 maanden.

De volgende stukken zijn vereist voor een Nederlands paspoorthouder.

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hieronder vermelde basisbenodigdheden. Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website.

 • paspoort
 • Ingevulde vragenlijst

Om een tweede keer in aanmerking te komen voor een Working Holiday Visum Australië, moet u tijdens uw eerste vakantie aan bepaalde vereisten voldoen. Bent u benieuwd naar deze vereisten? Dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen.

Een visum aanvragen

Wilt u een visum aanvragen? Dan kunt u dit het beste via onze website doen. U kunt met gemak een order plaatsen en vervolgens zullen onze specialisten uw aanvraag verwerken. Wilt u graag meer weten over onze diensten of bepaalde visumvoorwaarden? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag.

visum aanvragen australië

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact