Het aanvragen van een visum voor Zuid-Korea

Bent u van plan op vakantie te gaan naar Zuid-Korea of is er een belangrijk zakelijk reisdoel dat u heeft waarvoor u af moet reizen naar Zuid-Korea? Dan heeft u in sommige gevallen een visum voor Zuid-Korea nodig. Nederlands paspoorthouders die afreizen voor toeristische of (Non-profit) zakelijke activiteiten zoals vergaderingen of conferenties hebben voor een verblijf tot 90 dagen geen visum nodig.

Zodra het een ander reisdoel betreft zoals bijvoorbeeld technisch onderhoud of supervisie dan is een visum wel vereist.

Om ervoor te zorgen dat u geen vertraging oploopt met het aanvragen van uw visum helpt Visa Service Desk u graag verder. Onze specialisten kunnen aan de hand van uw situatie bepalen of u wel of geen visum nodig heeft. Heeft u wél een visum nodig om Zuid-Korea in te mogen reizen? Dan kunnen onze specialisten u helpen bij het aanvragen van het visum. Doordat onze specialisten een ruime ervaring met visa hebben, verloopt de aanvraag zo soepel mogelijk.

 

Hoe werkt het?

Het aanvragen van uw visum is heel simpel.

 • laptop stap 1  Maak een online aanvraag aan op onze website.
 • flight stap 2  Bekijk wat de benodigde documenten zijn en verzamel alle vereiste stukken.
 • paper place stap 3  Stuur vervolgens de benodigde documenten naar ons op.
 • recycle stap 4  Wij verwerken de aanvraag voor u bij de Koreaanse ambassade.
 • passport stap 5  Wij zorgen ervoor dat u het visum vervolgens zo snel mogelijk ontvangt.

Vereisten voor een zaken of tijdelijk werkvisum Zuid-Korea (Nederlandse paspoorthouders)

Wilt u als Nederlands paspoorthouder een zakelijk of tijdelijk werk visum aanvragen voor Zuid-Korea? In dit geval is het belangrijk dat u aan de vereisten voldoet. Om een zakelijk of tijdelijk werk visum te krijgen, moet u aan meer vereisten voldoen dan voor een toeristenvisum. Dit zijn de vereisten om een enkele inreis zakenvisum voor Zuid-Korea te krijgen:

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hieronder vermelde basisbenodigdheden. Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website. 

 • Paspoort
 • Een kopie van het paspoort
 • Een ingevuld en ondertekend visumaanvraagformulier
 • Pasfoto
 • Werkgeversverklaring
 • Uitnodigingsbrief
 • Zuid-Koreaanse bedrijfsregistratie

Voor een tijdelijk werkvisum is er additioneel een purchase order of contract nodig tussen de partij in Zuid-Korea en de Nederlandse organisatie.

 

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact