Het aanvragen van een visum voor Tanzania

Gaat u naar Tanzania op vakantie of wilt u zaken doen in het land? In beide gevallen heeft u een visum nodig om het land als Nederlands paspoorthouder in te mogen reizen. Aan een zakenvisum worden andere vereisten gesteld dan aan een toeristenvisum. Tanzania is vooral populair onder toeristen die de Big Five willen zien. Het land staat bekend om de grote trek, een wereldberoemde gebeurtenis waarbij miljoenen hoefdieren samen door het Serengeti National Park migreren.

Wilt u als toerist kennis maken met de prachtige natuur van Tanzania? Of wilt u zaken doen in het land? Dan zult u eerst een visum aan moeten vragen. Een visum aanvragen voor Tanzania kan een gecompliceerd proces zijn als u nog niet eerder een visum heeft moeten aanvragen. Overigens verschillen de vereisten voor een visum per land. Wilt u er zeker van zijn dat het gehele proces zo soepel mogelijk verloopt? Dan raden wij u aan om gebruik te maken van onze diensten. Wij kunnen u helpen bij het aanvragen van visum voor Tanzania. Als onze specialisten de visumaanvraag verzorgen, dan is de kans minimaal dat de aanvraag afgewezen wordt.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van uw visum is heel simpel.

 • laptop stap 1  Maak een online aanvraag aan op onze website.
 • flight stap 2  Bekijk wat de benodigde documenten zijn en verzamel alle vereiste stukken.
 • paper place stap 3  Stuur vervolgens de benodigde documenten naar ons op.
 • recycle stap 4  Wij verwerken de aanvraag voor u bij de Tanzaniaanse ambassade.
 • passport stap 5  Wij zorgen ervoor dat u het visum vervolgens zo snel mogelijk ontvangt.

Vereisten voor een zakenvisum voor Tanzania (Nederlandse paspoorthouders)

Wilt u een zakelijk visum aanvragen voor Tanzania? Als zakelijk reiziger moet u aan andere vereisten voldoen dan wanneer u een toeristisch reisdoel heeft. Dit zijn de vereisten die aan het zakelijk visum voor Tanzania gesteld worden:

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hieronder vermelde basisbenodigdheden. Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website.

 • Paspoort
 • Twee pasfoto’s
 • Een ingevuld en ondertekend visumaanvraagformulier
 • Werkgeversverklaring
 • Vluchtreservering

Weet u niet hoe u één of meerdere van de vereiste documenten dient te verzorgen? Dan raden wij u aan om uw aanvraag via onze website te laten verlopen. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u gedurende de visumaanvraag begeleid wordt door een expert. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat de kans dat uw visumaanvraag afgewezen wordt, minimaal is.

Voorbeelden van Visa Service Desk dienstverlening op maat

Bent u benieuwd naar waarom u de visumaanvraag het beste via Visa Service Desk kunt laten verlopen? Wij bieden u veel verschillende voordelen. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van onze dienstverlening op maat. Zo krijgt u een goed beeld van de manier waarop u tijdens uw visumaanvraag ontzorgd wordt door onze specialisten.

 • Ontzorgd gedurende uw visumaanvraag

  Het aanvragen van een visum voor Tanzania kan een langdurig en complex proces zijn als u geen ervaring met het aanvragen van visa heeft. De specialisten van Visa Service Desk kunnen u precies vertellen aan welke vereisten voldaan moet worden. Het is belangrijk dat de vereiste documenten op de juiste manier verzorgd zijn, anders kan de visumaanvraag geweigerd worden bij de ambassade. Wij kunnen uw visumaanvraag controleren voordat u deze indient, zodat u er zeker van kunt zijn dat de vereiste documenten goed ingevuld zijn. Bovendien kunnen wij veel onderdelen van de visumaanvraag compleet voor u verzorgen. Hierdoor bent u minder lang bezig met de aanvraag en kunt u zich alvast op de reis verheugen.

 • Het proces wordt eenvoudiger

  Doordat u gedurende het proces de juiste begeleiding krijgt, wordt het aanvragen van een visum voor Tanzania een stuk eenvoudig. Bovendien werken wij bij Visa Service Desk veel met geautomatiseerde processen. Terwijl u over het algemeen veel PDF documenten moet invullen voor een visumaanvraag, vragen wij van Visa Service Desk uw gegevens slechts één keer op. U hoeft dezelfde gegevens dus niet meerdere malen in te vullen, waardoor het proces minder tijd zal kosten. Desondanks kunt u er zeker van zijn dat uw visumaanvraag er naar behoren uit zal zien. Wij controleren de visumaanvraag grondig. Uw visumaanvraag verloopt dus niet alleen sneller via Visa Service Desk, maar de kans op afwijzing wordt ook geminimaliseerd.

 • Persoonlijke begeleiding

  Hoeveel begeleiding u nodig heeft tijdens uw visumaanvraag, is geheel afhankelijk van wat u prettig vindt. Heeft u veel begeleiding nodig bij uw visumaanvraag? Dan kunnen wij van Visa Service Desk u gedurende de hele visumaanvraag begeleiden met onze Premium Service. Heeft u slechts bij enkele onderdelen van de visumaanvraag hulp nodig? Dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van de reguliere service met bijvoorbeeld een extra service zoals met onze visumaanvraagformulier invulservice. Doordat u bij ons begeleiding op maat krijgt, bent u bij ons altijd aan het juiste adres, ongeacht over hoeveel visum ervaring u heeft.

 • Specialisten met veel ervaring

  De specialisten van Visa Service Desk hebben allemaal jarenlange ervaring met visa en legalisaties. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u de juiste begeleiding krijgt. Wij kennen de vereisten waar in uw situatie aan voldaan moet worden. Onze specialisten zijn in staat om u bij het verzorgen van de vereiste documenten volledig te begeleiden. U hoeft zich hierdoor geen zorgen te maken over uw visumaanvraag, terwijl dit proces normaliter vrij spannend kan zijn. Onze specialisten brengen u constant op de hoogte van de voortgang van de visumaanvraag. Hierdoor bent u ten alle tijden op de hoogte van de status van uw visumaanvraag voor Tanzania.

Vereisten voor een toeristenvisum (Nederlandse paspoorthouders)

Wilt u Tanzania als toerist bezoeken? Dan moet u een toeristenvisum aanvragen. De vereisten die aan dit visum gesteld worden, verschillen van de vereisten waar u voor een zakenvisum aan moet voldoen. Aan een toeristenvisum worden minder vereisten gesteld. U moet aan de volgende vereisten voldoen om een toeristenvisum voor Tanzania te krijgen:

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hieronder vermelde basisbenodigdheden. Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website.

 • Paspoort
 • Twee pasfoto’s
 • Een ingevuld en ondertekend visumaanvraagformulier
 • Vluchtreservering

Ondanks dat het aanvragen van een toeristenvisum minder complex is dan het aanvragen van een zakenvisum, vinden veel reizigers het prettig om hulp te krijgen bij het verzorgen van de vereiste documenten. Wilt u er ook zeker van zijn dat uw aanvraag aan de vereisten voldoet? Onze specialisten helpen u graag bij het aanvragen van een toeristenvisum.

Een visum aanvragen via Visa Service Desk

Wilt u dat uw visumaanvraag zo vlot en soepel mogelijk verloopt? Dan kunnen onze experts u volledig ontzorgen gedurende het aanvraagproces. Heeft u vragen over onze diensten of over bepaalde visumvereisten? Neem dan gerust contact met ons op.

visum aanvragen tanzania

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact