Het aanvragen van een visum voor Pakistan

Bent u van plan om naar Pakistan toe te reizen? Dan is het belangrijk dat u vooraf een visum aanvraagt. Om Pakistan in te mogen reizen als Nederlands paspoorthouder heeft u namelijk een visum nodig. Er zijn veel reizigers die nog nooit een visum hebben moeten aanvragen. Om als Nederlands paspoorthouder naar andere lidstaten van de EU toe te reizen, heeft u immers geen visum nodig. Reist u naar een land dat geen onderdeel is van de Europese Unie? Dan heeft u in veel gevallen wél een visum nodig. Dit is ook voor Pakistan het geval. Het aanvragen van een visum kan vrij gecompliceerd zijn, vooral als u nog niet eerder een visum heeft moeten aanvragen. Het is belangrijk dat u aan de vereisten voldoet, anders kan uw visumaanvraag geweigerd worden.

Wilt u er zeker van zijn dat de aanvraag van uw visum zo soepel mogelijk verloopt? Dan kunt u een online aanvraag doen op onze website. Visa Service Desk kan u helpen bij het aanvragen van een visum voor Pakistan. Onze specialisten hebben veel ervaring op het gebied van visa. Tijdens het proces krijgt u persoonlijke begeleiding van onze experts, waardoor u er zeker van kunt zijn dat de vereisten voor een visum op de juiste manier verzorgd worden. Op deze manier kunt u eenvoudig een visum aanvragen voor Pakistan.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van uw visum is heel simpel.

 • laptop stap 1  Maak een online aanvraag aan op onze website.
 • flight stap 2  Bekijk wat de benodigde documenten zijn en verzamel alle vereiste stukken.
 • paper place stap 3  Stuur vervolgens de benodigde documenten naar ons op.
 • recycle stap 4  Wij verwerken de aanvraag voor u bij de Pakistaanse ambassade.
 • passport stap 5  Wij zorgen ervoor dat u het visum vervolgens zo snel mogelijk ontvangt.

Vereisten voor een zakelijk e-visum voor Pakistan (Nederlandse paspoorthouders)

Gaat u zaken doen in Pakistan? Dan dient u een zakelijk e-visum aan te vragen. Aan het zakelijk e-visum zitten andere vereisten dan aan het toeristen e-visum. Het is daarom van groot belang dat u zich goed in de vereisten van de verschillende visa verdiept. De vereisten voor het zakenvisum leest u hieronder. Heeft u een toeristisch reisdoel? Dan vindt u de vereisten voor het toeristenvisum onderaan deze pagina.

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hieronder vermelde basisbenodigdheden. Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website.

De vereisten voor het zakenvisum voor Pakistan zijn:

 • Kopie van uw paspoort
 • Digitale Pasfoto
 • Uitnodigingsbrief
 • Bedrijfsregistratie van de uitnodigende organisatie
 • Pakistan vragenformulier

Dit zijn de algemene vereisten waaraan voldaan moet worden om een zakenvisum voor Pakistan te krijgen. Hoe de vereiste documenten er uit behoren te zien, is afhankelijk van uw situatie. Wilt u er helemaal zeker van zijn dat er aan de vereisten voldaan wordt? Dan kunt u het beste gebruik maken van de onze diensten. Wij kunnen u begeleiden tijdens het verzorgen van de vereiste documenten. Bovendien kunnen wij de visumaanvraag voor u controleren voordat u de aanvraag indient.

Voorbeelden van Visa Service Desk dienstverlening op maat

Een visum voor Pakistan aanvragen is eenvoudiger als u begeleid wordt door een expert. Onze specialisten hebben een ruime ervaring met visa en kunnen u hierdoor volledig ontzorgen tijdens het proces. Vraagt u zich af waarom het zo een goed idee is om uw visumaanvraag via onze website te laten verlopen? Dan leest u hieronder een aantal voordelen van onze dienstverlening op maat.

 • Geautomatiseerde processen

  Vraagt u het visum aan via onze website? Dan bespaart dit u een hoop moeite. Als u de visumaanvraag via onze website laat verlopen, hoeft u namelijk niet veel verschillende PDF documenten in te vullen. Doordat Visa Service Desk zoveel mogelijk automatische processen gebruikt, hoeft u niet keer op keer dezelfde informatie in te vullen. Wij vragen uw gegevens slechts één keer op. Het aanvragen van een visum voor Pakistan verloopt hierdoor een stuk sneller via onze website dan wanneer u de aanvraag zelf moet verzorgen.

 • Een uitgebreide service

  Bij Visa Service Desk krijgt u een uitgebreide service voor een lage prijs. Tijdens het gehele proces wordt u begeleid. Heeft u vragen over bepaalde vereisten? Dan kunnen wij u helpen bij het verzorgen van de vereiste documenten. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij het invullen van aanvraagformulieren. U krijgt zoveel begeleiding als u zelf nodig heeft. Indien mogelijk, nemen wij graag werk bij u uit handen. Hierdoor wordt het verzorgen van de visumaanvraag een eenvoudig proces voor u.

 • Geheel ontzorgd

  Tijdens het proces wordt u geheel ontzorgd door onze experts. Met onze hulp kunt u er zeker van zijn dat het proces zo soepel mogelijk verloopt. Terwijl een visumaanvraag normaliter erg spannend kan zijn, hoeft u zich nergens zorgen over te maken als u voor Visa Service Desk kiest. Onze experts zijn immers bekend met de vereisten voor het visum en weten als de beste hoe u de vereiste documenten kunt verzorgen.an>

Vereisten voor een toeristenvisum (Nederlandse paspoorthouders)

Wilt u als toerist naar Pakistan toe reizen? Dan moet u voldoen aan de vereisten voor het toeristenvisum. De vereisten die aan dit visum gesteld worden, leest u hieronder.

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hieronder vermelde basisbenodigdheden. Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website.

 • Paspoort
 • Kopie van het paspoort
 • Een ingevuld en ondertekend visumaanvraagformulier
 • Twee pasfoto’s
 • Een gelegaliseerde uitnodiging
 • Een kopie paspoort van de uitnodiger
 • Een werkgeversverklaring of bankafschrift
 • Vluchtreservering

Afhankelijk van uw situatie, kunnen er extra vereisten voor het toeristenvisum zijn.

Hulp van een expert

Het aanvragen van een visum kan veel tijd en moeite kosten. Wilt u er zeker van zijn dat u aan alle vereisten voldoet? Dan kunt u de aanvraag het beste via onze specialisten laten verlopen. Als u de visumaanvraag via onze website laat verlopen, wordt u volledig ontzorgd.

visum aanvragen pakistan

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact