Over ons

Visa Service Desk is een zelfstandig bedrijf, niet gelieerd aan een ander visumbedrijf.

Wij zijn ontstaan uit het idee dat het aanvragen van een visum of legalisatie een positieve en vooral ontspannen ervaring moet zijn. Geen complexe formulieren of ingewikkelde uitleg, maar een overzichtelijk en eenvoudig proces.

Met deze gedachte zijn wij aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een begrijpelijke website die vooral ook efficiënt werkt. 

Hiernaast hechten wij grote waarde aan prijstransparantie. Geen verrassingen achteraf maar een duidelijk bedrag onder de streep voordat u uw order plaatst. 

Ons doel is om mensen die door de bomen het bos niet meer zien een eenvoudige tool te geven om snel een visum aan te kunnen laten vragen. Wij hebben voor u alle belangrijke en relevante gegevens  verzameld om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Uw lopende aanvraag en eventuele eerdere aanvragen die u bij ons heeft gedaan staan namelijk samen met uw facturen overzichtelijk bij elkaar op uw persoonlijke pagina bij Visa Service Desk.

-Snel en geheel ontzorgd uw visum aanvragen begint bij Visa Service Desk-

Waarom Visa Service Desk?

 

 • Slimmer en gebruiksvriendelijker
  Uw eerder ingevoerde gegevens worden automatisch voor u ingevuld op uw formulieren. Volg de status van uw aanvraag op uw persoonlijke pagina. Hier vindt u ook een overzicht van uw complete reisgeschiedenis zodat u deze informatie niet hoeft te onthouden. 
 • Sneller en eenvoudiger
  Vul in één keer voor uzelf of meerdere reizigers ons slimme formulier in zonder herhaalvragen of ingewikkelde uitleg. 
 • Transparanter
  Altijd een overzichtelijke prijsopbouw zonder verborgen kosten of verrassingen achteraf
 • Deskundiger
  Is uw aanvraag aan ons verzonden? Onze experts handelen de aanvraag verder voor u af en controleren uw documenten grondig om zo onnodige vertraging te voorkomen. 
 • Veiliger
  Onze website voldoet aan de hoogste veiligheid en compliance eisen

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact