We zijn verheugd om aan te kondigen dat Visa Service Desk in december 2021 verhuist naar een nieuw kantoor in Den Haag. Dit komt doordat we groeien! Steeds meer bedrijven kiezen voor onze diensten en we hebben ook meer medewerkers waardoor wij ons team uitbreiden.

Het aanvragen van een visum voor Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een populaire bestemming onder Nederlandse paspoorthouders. Het land staat vooral bekend om de indrukwekkende landschappen die er te zien zijn. Gaat u op reis naar Nieuw-Zeeland als Nederlands paspoorthouder? Dan is het belangrijk dat u officiële toestemming heeft om het land in te mogen reizen. In tegenstelling tot wanneer u naar een EU-land reist, heeft u een visum voor Nieuw-Zeeland nodig. Het visum is een document dat aantoont dat u officiële toestemming heeft om het land in te reizen. 

Voor Nieuw-Zeeland zijn er verschillende visa te verkrijgen. Zo is het eTA visum geschikt voor Nederlandse paspoorthouders die voor een toeristisch of zakelijk reisdoel afreizen. Een eTA visum voor Nieuw-Zeeland aanvragen is eenvoudiger en minder tijdrovend. Vandaar dat wij u aanraden om voor dit visum te kiezen indien u de mogelijkheid heeft. Om er zeker van te zijn dat de aanvraag goed verloopt, kunt u het beste de hulp van een expert inschakelen. Bij Visa Service Desk kunnen wij u helpen bij het aanvragen van een visum.

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact