Het aanvragen van een visum voor Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een populaire bestemming onder Nederlandse paspoorthouders. Het land staat vooral bekend om de indrukwekkende landschappen die er te zien zijn. Gaat u op reis naar Nieuw-Zeeland als Nederlands paspoorthouder? Dan is het belangrijk dat u officiële toestemming heeft om het land in te mogen reizen. In tegenstelling tot wanneer u naar een EU-land reist, heeft u een visum voor Nieuw-Zeeland nodig. Het visum is een document dat aantoont dat u officiële toestemming heeft om het land in te reizen. 

Voor Nieuw-Zeeland zijn er verschillende visa te verkrijgen. Zo is het eTA visum geschikt voor Nederlandse paspoorthouders die voor een toeristisch of zakelijk reisdoel afreizen. Een eTA visum voor Nieuw-Zeeland aanvragen is eenvoudiger en minder tijdrovend. Vandaar dat wij u aanraden om voor dit visum te kiezen indien u de mogelijkheid heeft. Om er zeker van te zijn dat de aanvraag goed verloopt, kunt u het beste de hulp van een expert inschakelen. Bij Visa Service Desk kunnen wij u helpen bij het aanvragen van een visum.

casey-horner-9HyVwpOOSBI-unsplash

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact