Het aanvragen van een visum voor Kenia

Wilt u naar Kenia op vakantie of wilt u zaken doen in het land? Dan heeft u als Nederlands paspoorthouder officiële toestemming nodig om het land in te reizen. Met een visum voor Kenia toont u aan dat u officiële toestemming heeft om het land binnen te reizen. Kenia is een geliefde vakantiebestemming. Zo kunt u in het land bijvoorbeeld de Big Five van Afrika aantreffen. Welk visum u voor het land moet aanvragen, is afhankelijk van uw reisdoel. Er zit onderscheid tussen het zakelijk visum en het toeristenvisum. Het is belangrijk dat u het juiste visum voor uw situatie kiest!

Er zijn veel reizigers die het aanvragen van een visum niet gewend zijn. Binnen de Europese Unie kunt u immers reizen, zonder dat u een visum nodig heeft. Voor de meeste landen buiten de Europese Unie geldt dit niet. Zo moet u bijvoorbeeld een visum voor Kenia aanvragen om het land in te mogen reizen. Als u geen ervaring met visa heeft, dan kan het lastig zijn om een visum aan te vragen. Er zijn namelijk veel verschillende vereisten waar u aan moet voldoen voor de visumaanvraag. Wilt u er zeker van zijn dat uw visumaanvraag soepel verloopt? Dan kunt u het beste de hulp van een gespecialiseerd bedrijf inschakelen. Visa Service Desk is een professioneel visumkantoor welke bemiddelt tussen de ambassades/consulaten en de reizigers. Onze specialisten kunnen u door de aanvraagprocedure begeleiden.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van uw visum is heel simpel.

 • laptop stap 1  Maak een online aanvraag aan op onze website.
 • flight stap 2  Bekijk wat de benodigde documenten zijn en verzamel alle vereiste stukken.
 • paper place stap 3  Stuur vervolgens de benodigde documenten naar ons op.
 • recycle stap 4  Wij verwerken de aanvraag voor u bij de Keniaanse ambassade.
 • passport stap 5  Wij zorgen ervoor dat u het visum vervolgens zo snel mogelijk ontvangt.

Vereisten voor een multiple entry zakenvisum voor Kenia (Nederlandse paspoorthouders)

Gaat u naar Kenia om er zaken te doen? Dan moet u aan andere vereisten voldoen dan wanneer u een toeristenvisum aan wilt vragen. Voor een zakenvisum moet u namelijk aan meer vereisten voldoen. Hieronder leest u de verschillende vereisten waar u aan moet voldoen als u een multiple-entry zakenvisum voor Kenia aan wilt vragen.

 • Paspoort
 • 2 kopieën paspoort
 • 3 volledig ingevulde visumaanvraagformulieren
 • 2 pasfoto’s van 3,5 bij 4,5 cm
 • Uitnodiging
 • Kopie paspoort van Keniaanse uitnodigende persoon
 • Bedrijfsregistratie uit Kenia
 • Werkgeversverklaring
 • Kopieën van eerder gebruikte visa voor Kenia
 • Persoonlijk reisplan

Het verzorgen van de vereisten voor een multiple-entry zakenvisum kan erg lastig zijn. Wij raden u daarom aan om een online aanvraag via onze website te doen. De Keniaanse ambassade moet voor het verlenen van dit visum eerst toestemming krijgen van de immigratiedienst in Kenia. Wij leveren alle visumvereisten behalve het paspoort, bij de Keniaanse ambassade in. Binnen circa 6 tot 8 weken volgt er een beslissing. Zodra de toestemming is verleend, nemen wij contact met u op. Wij zullen het paspoort vervolgens voor u inleveren bij de ambassade.

Wilt u een zakelijk e-visum voor één reis aanvragen? Dan moet u aan de vereisten hieronder voldoen.

 

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hieronder vermelde basisbenodigdheden. Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website.

 • Vluchtbevestiging
 • Een ingevuld vragenformulier
 • Kopie van het paspoort
 • Een digitale pasfoto
 • Uitnodiging
 • Bedrijfsregistratie uit Kenia

Onze specialisten helpen u graag bij het verzorgen van de vereisten. Op deze manier is de kans dat de visumaanvraag geaccepteerd wordt het grootst. Wilt u geholpen worden met uw aanvraag? Doe dan een online aanvraag via onze website.

Voorbeelden van Visa Service Desk dienstverlening op maat

U heeft veel voordeel als u de visumaanvraag via Visa Service Desk laat verlopen. Bent u benieuwd naar waarom u het beste voor Visa Service Desk kunt kiezen? Hieronder leest u een aantal belangrijke redenen.

 • Uw visum eenvoudig aanvragen

  Een visum aanvragen voor Kenia kan normaliter een lastig proces zijn. Er zijn heel wat vereisten waar u voor een visum aan moet voldoen. Om er zeker van te zijn dat er geen fouten gemaakt worden, kunt u de aanvraag het beste grondig laten controleren door een expert. Onze experts hebben een ruime ervaring met het verzorgen van visumaanvragen. Behalve dat wij uw aanvraag kunnen controleren, kunnen wij u ook helpen bij het verzorgen van de vereisten. Op deze manier is de kans het grootst dat u een visum voor Kenia ontvangt. Als u eerder al een visum heeft moeten aanvragen, bent u waarschijnlijk bekend met hoe tijdrovend dit proces kan zijn. Bij Visa Service Desk nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen. Onze specialisten kennen het proces perfect, waardoor de aanvraag snel verzorgd kan worden. Uiteraard bent u ook afhankelijk van hoe lang het duurt voordat de Keniaanse ambassade de aanvraag verwerkt heeft.

 • Persoonlijke begeleiding

  Wilt u er zeker van zijn dat de aanvraag goed verloopt? Bij Visa Service Desk krijgt u de persoonlijk begeleiding die u nodig heeft. Wij controleren eerst de vereisten die in uw situatie van pas zijn. Vervolgens begeleiden wij u tijdens het verzorgen van deze vereisten. U krijgt bij ons net zoveel begeleiding als u zelf nodig heeft. Aangezien een visumaanvraag een complex proces kan zijn, is dit wel zo prettig.pan>

 • Specialisten met veel ervaring

  Bij Visa Service Desk werken specialisten met ontzettend veel ervaring. Onze specialisten verzorgen dagelijks visumaanvragen en weten perfect aan welke vereisten voldaan moet worden. Dankzij de ruime ervaring van onze specialisten kunt u er zeker van zijn dat het proces zo soepel mogelijk verloopt.

Vereisten voor een toeristenvisum

Aan een toeristenvisum voor Kenia worden andere vereisten gesteld dan aan een zakelijk visum. Dit zijn de vereisten waar voor een toeristen e-visum aan voldaan moet worden:

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hieronder vermelde basisbenodigdheden. Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website.

 • Vluchtbevestiging
 • Hotelreservering
 • Een ingevuld vragenformulier
 • Kopie van het paspoort
 • Een digitale pasfoto

Wilt u er zeker van zijn dat u aan alle vereisten voldoet? Dan kunt u het beste een online aanvraag aanmaken op onze website.

Heeft u onze hulp nodig?

Vindt u het lastig om de visumaanvraag zelf te verzorgen of wilt u zoveel mogelijk zekerheid? Dan is het een goed idee om de aanvraag van het visum via onze website te laten verlopen. Bij Visa Service Desk helpen wij u graag verder. Heeft u vragen over Visa Service Desk of over de aanvraag van het visum? Neemt u dan gerust contact met ons op.

visum aanvragen kenia

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact