Het aanvragen van een visum voor Jordanië

Bent u van plan om naar Jordanië toe te reizen? Dan heeft u hiervoor in veel gevallen een visum voor Jordanië nodig. Het visum is een document waarmee een reiziger kan aantonen dat hij officiële toestemming heeft om het land binnen te komen. Veel Nederlandse paspoorthouders zijn niet gewend om met een visum te moeten reizen. Binnen de EU kunt u immers gewoon zonder visum reizen. Voor landen die geen onderdeel van de EU zijn, heeft u meestal echter wel een visum nodig.

Een visum voor Jordanië aanvragen kan een vrij ingewikkeld proces zijn. U moet immers aan alle vereisten voldoen, anders kan het visum geweigerd worden. De vereisten voor een visum kunnen per land enorm verschillen. U moet daarom op de hoogte zijn van de vereisten die aan de visumaanvraag gesteld worden. Hiervoor bent u bij Visa Service Desk aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen met het verzorgen van de vereisten voor het visum. Hierdoor verloopt uw aanvraag zo soepel mogelijk.

Heeft u nog nooit eerder een visum aan hoeven te vragen? Dan kan het lastig zijn om het visum helemaal zelf te verzorgen. In dit geval kunt u het beste de hulp van een expert inschakelen. Onze specialisten zijn in staat om u door het aanvraagproces heen te helpen. Zo wordt u volledig ontzorgd en is de kans dat uw visumaanvraag geaccepteerd wordt maximaal.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van uw visum is heel simpel.

 • laptop stap 1  Maak een online aanvraag aan op onze website.
 • flight stap 2  Bekijk wat de benodigde documenten zijn en verzamel alle vereiste stukken.
 • paper place stap 3  Stuur vervolgens de benodigde documenten naar ons op.
 • recycle stap 4  Wij verwerken de aanvraag voor u bij de Jordaanse ambassade.
 • passport stap 5  Wij zorgen ervoor dat u het visum vervolgens zo snel mogelijk ontvangt.

Vereisten voor een zakenvisum voor Jordanië (Nederlandse paspoorthouders)

Voor een zakenvisum zijn meestal meer vereisten dan voor een toeristenvisum. Dit is ook voor Jordanië het geval. Wilt u een zakelijk visum aanvragen voor Jordanië? Dan is het belangrijk dat u aan bepaalde vereisten voldoet. Hieronder leest u welke vereisten dit zijn.

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hieronder vermelde basisbenodigdheden. Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website.

 • Paspoort
 • Een pasfoto van 3 bij 4 cm
 • Werkgeversverklaring
 • Een volledig ingevuld en ondertekend visumaanvraagformulier

Weet u niet precies hoe u bepaalde vereisten verzorgd? Dan helpen de specialisten van Visa Service Desk u hier graag bij. Zo weten onze specialisten bijvoorbeeld precies hoe een garantiebrief eruit hoort te zien.

Voorbeelden van Visa Service Desk dienstverlening op maat

Er zijn veel verschillende redenen waarom u het beste voor Visa Service Desk kunt kiezen. Wij maken het aanvragen van een visum zo eenvoudig mogelijk. Hieronder leest u precies waarom het zo aantrekkelijk is om een visum aan te vragen via onze website.

 • Zonder zorgen uw visum voor Jordanië aanvragen

  Wilt u dat u zich totaal geen zorgen hoeft te maken over het visum voor Jordanië? Wij vertellen u exact welke vereisten in uw situatie van toepassing zijn, waardoor u precies weet hoe u aan de vereisten voldoet. In veel gevallen kunnen wij ook werk bij u uit handen nemen. Tijdens de meest gecompliceerde onderdelen van de visumaanvraag staan wij voor u klaar. Voordat de aanvraag ingediend wordt, controleren wij goed of er aan alle vereisten voldaan wordt. Op deze manier is de kans op afwijzing van de visumaanvraag minimaal.

 • Veel geautomatiseerde processen

  Tijdens het aanvragen van een visum moet u veel verschillende documenten invullen. Dit kan ontzettend veel tijd kosten. Om het proces makkelijker te maken, werken wij bij Visa Service Desk met veel geautomatiseerde processen. In plaats van dat u verschillende PDF documenten moet invullen, hoeven wij uw gegevens slechts één keer te ontvangen. Hierdoor wordt het aanvragen van het visum een stuk eenvoudiger voor u.

 • Altijd voldoende begeleiding

  Bij Visa Service Desk krijgt u altijd voldoende begeleiding. De begeleiding die u van ons krijgt is afhankelijk van uw eigen wensen. Wilt u tijdens het gehele proces begeleid worden? Dan staan onze specialisten gedurende het hele proces voor u klaar. Heeft u liever dat wij slechts één onderdeel van de aanvraag voor u verzorgen? Ook dan kunt u bij onze specialisten terecht. Zo kunnen wij als aanvullende dienst bijvoorbeeld assisteren met het opstellen van de werkgeversverklaring.

 • Veel ervaring

  De specialisten van Visa Service Desk hebben veel ervaring. Hierdoor kunnen wij u als beste helpen bij het verzorgen van de visumaanvraag. Wij kennen het proces, waardoor de kans het grootste is dat de aanvraag geaccepteerd wordt. Tijdens de visumaanvraag hoeft u zich nergens zorgen over te maken als u geholpen wordt door de specialisten van Visa Service Desk.

Vereisten voor een toeristenvisum

Gaat u als toerist naar Jordanië? Dan moet u aan de onderstaande vereisten voldoen om een visum te krijgen.

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hieronder vermelde basisbenodigdheden. Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website.

 • Paspoort
 • Een pasfoto van 3 bij 4 cm
 • Een volledig ingevuld en ondertekend visumaanvraagformulier

Het toeristenvisum is ook verkrijgbaar bij aankomst in Jordanië. Echter, is het niet zeker dat u ook daadwerkelijk een visum krijgt. Het is daarom aan te raden om het visum voor uw reis te regelen. Wilt u het visum wél ter plekke aanvragen? Dan is het belangrijk dat u nagaat of de luchtvaartmaatschappij het inchecken zonder visum toestaat.

Heeft u onze hulp nodig?

Wilt u geen risico’s nemen en er absoluut zeker van kunnen zijn dat de visumaanvraag zo soepel mogelijk verloopt? Dan is het een goed idee om de specialisten van Visa Service Desk in te schakelen. Wij kunnen u helpen bij het verzorgen van de visumaanvraag. Onze specialisten controleren de aanvraag goed, zodat de kans op afwijzing minimaal is. Wilt u meer weten over het aanvragen van een visum voor Jordanië? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen, onze specialisten helpen u vervolgens verder. Wilt u direct geholpen worden bij de aanvraag van het visum? Dan kunt u een online aanvraag doen op de website.

visum aanvragen jordanië

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact