Het aanvragen van een visum voor Ghana

Wilt u naar Ghana reizen? Om Ghana binnen te mogen reizen heeft u als Nederlands paspoorthouder een visum voor Ghana nodig. Met dit visum kunt u aantonen dat u officiële toestemming heeft om het land in te mogen reizen. Een visum voor Ghana aanvragen kan gecompliceerd zijn voor iemand die geen ervaring met visumaanvragen heeft. De vereisten voor een visum kunnen per land enorm verschillen. Wilt u er zeker van zijn dat uw visumaanvraag aan de vereisten voldoet? Dan is het een goed idee om gebruik te maken van onze diensten. Wij kunnen u helpen met het verzorgen van de visumaanvraag. Zo is de kans dat de aanvraag afgewezen wordt minimaal.

Aan welke vereisten u voor een visum moet voldoen, is afhankelijk van de situatie. Zo heeft u in de meeste gevallen met een zakelijk reisdoel bijvoorbeeld een heel ander visum nodig dan met een toeristisch reisdoel. Het is belangrijk dat u het juiste visum aanvraagt. Op deze pagina vindt u de vereisten van zowel het zakenvisum als van het toeristenvisum.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van uw visum is heel simpel.

 • laptop stap 1  Maak een online aanvraag aan op onze website.
 • flight stap 2  Bekijk wat de benodigde documenten zijn en verzamel alle vereiste stukken.
 • paper place stap 3  Stuur vervolgens de benodigde documenten naar ons op.
 • recycle stap 4  Wij verwerken de aanvraag voor u bij de Ghanese ambassade.
 • passport stap 5  Wij zorgen ervoor dat u het visum vervolgens zo snel mogelijk ontvangt.

Vereisten voor een zakenvisum voor Ghana (Nederlandse paspoorthouders)

Gaat u op zakenreis naar Ghana? De vereisten voor een zakenvisum zijn anders dan die voor een toeristenvisum. Het is belangrijk dat u aan de vereisten voor het zakenvisum voldoet, anders kan uw visumaanvraag afgewezen worden. Hieronder leest u aan welke vereisten u over het algemeen moet voldoen om een zakenvisum voor Ghana te krijgen.

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hieronder vermelde basisbenodigdheden. Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website.

 • Paspoort
 • Kopie van het paspoort
 • Visumaanvraagformulier
 • Pasfoto van 3 bij 4 cm
 • Uitnodigingsbrief
 • Garantiebrief
 • Vluchtbevestiging
 • Gele koorts-certificaat

Wilt u er zeker van zijn dat uw documenten voldoen aan de vereisten voor het visum? Dan helpen wij u graag bij het controleren van deze vereisten. Onze specialisten hebben veel ervaring met het aanvragen van visa en weten exact hoe de aanvraag eruit hoort te zien. Heeft u geen zakelijk, maar een toeristisch reisdoel? Dan vindt u onderaan de pagina wat de vereisten voor een toeristenvisum zijn.

Voorbeelden van Visa Service Desk dienstverlening op maat

Bij Visa Service Desk zorgen wij ervoor dat uw aanvraag aan alle vereisten voldoet. Hierdoor verloopt het proces zo soepel mogelijk. Niet alleen kunnen onze specialisten u helpen bij het verzorgen van de vereisten, maar wij kunnen u ook veel werk uit handen nemen. Zo bent u veel minder tijd kwijt aan het aanvragen van het visum. Daarnaast is de kans dat uw visum geweigerd wordt minimaal als wij de visumaanvraag voor u regelen. Meer redenen om voor Visa Service Desk te kiezen, leest u hieronder.

 • Volledig ontzorgd

  Kiest u voor Visa Service Desk? Dan wordt u tijdens het aanvragen van het visum volledig ontzorgd. Onze specialisten helpen u door het hele proces heen. Doordat onze specialisten u helpen met het verzorgen van de vereisten, weet u zeker dat u aan de vereisten voldoet. Naast dat wij u gedurende het hele aanvraagproces begeleiden, kunnen wij ook veel werk bij u uit handen nemen. Dit geldt al helemaal als u voor onze Visumaanvraagformulier Invulservice kiest.

 • Visumaanvraagformulier invulservice

  Het invullen van een online aanvraagformulier voor Ghana kan gecompliceerd en tijdrovend zijn. Wanneer u voor de Visumaanvraagformulier invulservice kiest, dan vult een van onze specialisten het aanvraagformulier voor u in. Zo kunt u er zeker van zijn dat het aanvraagformulier voldoet aan de vereisten van de ambassade.

 • Specialisten met ervaring

  De specialisten van Visa Service Desk hebben veel ervaring met legalisatie en visa. Hierdoor zijn onze specialisten in staat om u goed door de visumaanvraag heen te helpen. Onze specialisten kunnen u tijdens het proces ontzorgen en begeleiden. Door onze ruime ervaring met visa, zijn wij in staat om gecompliceerde vragen over het visum te beantwoorden.

 • Snelle werkwijze

  Bij Visa Service Desk werken wij snel. Wij verwerken uw visumaanvraag echter niet alleen snel, maar ook zorgvuldig. Hierdoor voldoet de visumaanvraag aan de vereisten en heeft u het visum zo snel mogelijk weer in uw bezit. Uiteraard zijn wij hierbij afhankelijk van hoe snel het visum verwerkt wordt door de ambassade.

Vereisten voor een toeristenvisum

Als toerist moet u een ander visum aanvragen voor Ghana dan wanneer u op zakenreis gaat. Aan deze twee visa zijn verschillende vereisten verbonden. Hieronder leest u de vereisten die aan het toeristenvisum voor Ghana gesteld worden.

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hieronder vermelde basisbenodigdheden. Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website.

 • Paspoort
 • Kopie van het paspoort
 • Een pasfoto van 3 bij 4 cm
 • Een volledig ingevuld visumaanvraagformulier
 • Vluchtbevestinging
 • Gele koorts-certificaat

De vereisten waar in uw situatie aan voldaan moeten worden, kunnen verschillen van de vereisten hierboven. Het is daarom een goed idee om contact op te nemen met onze specialisten. Zij kunnen u adviseren over de vereisten die van toepassing zijn voor uw situatie.

Heeft u onze hulp nodig?

Ontvangt u graag hulp bij het verzorgen van de visumaanvraag voor Ghana? Dan is het een goed idee om voor Visa Service Desk te kiezen. Bij ons krijgt u de beste uitgebreide service voor de laagste prijs. De begeleiding die u van ons krijgt, is volledig afhankelijk van uw eigen wensen. Wij kunnen u tijdens het gehele proces ontzorgen met onze Premium Service. U kunt echter ook beslissen om voor een reguliere service te kiezen en aan te vullen met een extra dienst, zoals onze Pasfoto Service of Document-Controle-Vooraf service. Heeft u vragen over onze diensten of over het aanvragen van een visum voor Ghana? Neem dan gerust contact met ons op, onze specialisten staan voor u klaar.

visum aanvragen ghana

Visa Service Desk helpt bedrijven en particulieren bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact