Het aanvragen van een visum voor Brazilië

Het visum is een document waarmee u aan kunt tonen dat u officiële toestemming heeft om een land binnen te reizen. De eisen die aan een visum gesteld worden, kunnen per land enorm verschillen. Het is daarom belangrijk dat u zich verdiept in de vereisten waar u aan moet voldoen voor een visumaanvraag. Veel Nederlandse paspoorthouders zijn niet gewend om met een visum te reizen. Als Nederlands paspoorthouder kunt u namelijk zonder visum naar andere lidstaten van de EU reizen. Als u naar een land reist dat geen lidstaat van de EU is, ligt dit vaak anders.

Als toerist heeft de Nederlandse paspoorthouder geen visum nodig om het land in te reizen. Gaat u naar Brazilië om er te werken? Dan heeft u wel een visum nodig. Twijfelt u of een visum voor Brazilië aanvragen in uw situatie noodzakelijk is? Dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij kunnen voor u controleren of u wel of geen visum nodig heeft om Brazilië in te mogen reizen.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van uw visum is heel simpel.

 • laptop stap 1  Maak een online aanvraag aan op onze website.
 • flight stap 2  Bekijk wat de benodigde documenten zijn en verzamel alle vereiste stukken.
 • paper place stap 3  Stuur vervolgens de benodigde documenten naar ons op.
 • recycle stap 4  Wij verwerken de aanvraag voor u bij de Braziliaanse ambassade.
 • passport stap 5  Vervolgens zorgen wij ervoor dat u het visum zo snel mogelijk ontvangt.

Vereisten voor een werkvisum voor Brazilië (Nederlandse paspoorthouders)

Voor een werkvisum Brazilië moet u aan bepaalde vereisten voldoen. Hieronder leest u de vereisten waar u aan moet voldoen om een visum voor Brazilië te krijgen. Wilt u er zeker van zijn dat u aan deze vereisten voldoet? Dan helpen onze specialisten u graag verder. Een visum aanvragen voor Brazilië wordt erg eenvoudig met behulp van Visa Service Desk.

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hieronder vermelde basisbenodigdheden. Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website.

 • Paspoort
 • Een gelegaliseerde geboorteakte
 • Een pasfoto van 3 bij 4 cm
 • Officiële toestemming van het Braziliaanse ministerie van arbeid
 • Een gelegaliseerde verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
 • Gele koorts-certificaat
 • Een ingevuld en ondertekend visumaanvraagformulier

Let op, het is met het werkvisum voor Brazilië verplicht dat u zich 30 dagen na aankomst bij de federale politie in Brazilië meldt. Hier moet u zich registreren met uw paspoort. Bovendien moet u hier het originele protocol, dat gestempeld is door het consulaat, kunnen aantonen. Deze ontvangt u samen met het visum van het consulaat. Wilt u er zeker van zijn dat de aanvraag van het visum voor Brazilië zo soepel mogelijk verloopt? Dan kan Visa Service Desk de aanvraag voor u verzorgen.

Voorbeelden van Visa Service Desk dienstverlening op maat

Bij Visa Service Desk krijgt u de hulp die u nodig heeft bij het aanvragen van uw visum. Onze specialisten zijn in staat om u volledig te ontzorgen tijdens de visumaanvraag. Met onze hulp kunt u er zeker van zijn dat het proces zo snel en soepel mogelijk verloopt. Wilt u hulp bij het invullen van uw visumaanvraagformulier? Dan kunt u voor onze Visumaanvraagformulier Invulservice kiezen. Onze specialisten vullen dan het visumaanvraagformulier voor u in. Onze Visumaanvraagformulier Invulservice is geliefd, aangezien het visumaanvraagformulier voor Brazilië erg tijdrovend kan zijn. Hieronder leest u van welke voordelen u profiteert als u onze hulp inschakelt.

 • Zorgeloos uw visum aanvragen

  Het verzorgen van een visumaanvraag kan voor iemand zonder kennis van visa vrij complex zijn. Om te voorkomen dat er fouten gemaakt worden tijdens uw visumaanvraag, kunt u het beste de hulp van een gespecialiseerd bedrijf zoals Visa Service Desk inschakelen. Onze specialisten hebben veel ervaring met het verzorgen van visumaanvragen. Wij kennen de vereisten en weten hoe wij deze het beste kunnen verzorgen. Hierdoor verloopt de visumaanvraag vlot en soepel.

 • Wij houden u continu op de hoogte

  U wordt continu op de hoogte gehouden door onze specialisten. Hierdoor weet u altijd wat de status van uw visumaanvraag is. Transparantie en communicatie zijn belangrijke waarden binnen ons bedrijf. Dit merkt u gedurende het hele proces terug.

Heeft u onze hulp nodig?

Wilt u graag gebruik maken van onze diensten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw visumaanvraag voor Brazilië? Doe dan een online aanvraag op onze website, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen. Heeft u vragen over de vereisten voor het visum of over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

visum aanvragen brazilië

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact