Het aanvragen van een visum voor Bolivia

Bent u van plan om naar Bolivia toe te gaan? Dan is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de visumvereisten. Als toerist met een Nederlands paspoort heeft u in de meeste gevallen geen visum nodig om in Bolivia te mogen verblijven. Gaat u echter op zakenreis naar Bolivia? Dan is het belangrijk dat u een visum aanvraagt. Het aanvragen van een visum kan gecompliceerd en tijdrovend zijn, zeker als u nog niet eerder een visum heeft moeten aanvragen. De vereisten die aan een visum gesteld worden, kunnen per land verschillen. Zo verschillen de vereisten waar u aan moet voldoen voor een visum voor Bolivia bijvoorbeeld enorm van de vereisten die landen als Turkije en China aan een visumaanvraag stellen. Omdat de visumaanvraag voor Bolivia zo lastig kan zijn, biedt Visa Service Desk een Premium Service aan voor Bolivia.

Het visum is een document waarmee u aantoont dat u officiële toestemming heeft om het land in te reizen. Als u Nederlands paspoorthouder bent, dan hoeft u geen visum aan te vragen om andere lidstaten van de EU binnen te reizen. Om landen buiten de EU in te mogen reizen, heeft u meestal echter wel een visum nodig.

Onze Premium Service houdt in dat u een vast contactpersoon krijgt die u helpt met uw visumaanvraag voor Bolivia. U krijgt de juiste begeleiding, zodat u de vereiste documenten heeft. De documenten worden door onze specialisten voorbereid en de gehele aanvraag wordt goed gecontroleerd. Wij halen uw paspoort na de visumafgifte weer voor u op bij de ambassade. Bent u benieuwd naar de belangrijkste voordelen van onze Premium Service? Hieronder leest u de belangrijkste voordelen.

 • Een vaste Premium specialist als contactpersoon
 • Snel telefonisch contact om de procedure door te nemen
 • Persoonlijk advies aan de hand van uw situatie
 • Een koerier die uw documenten ophaalt
 • Visumaanvraagformulier invulservice
 • Pasfoto Service
 • Een uitgebreide controle van uw documenten
 • Wij stellen de werkgeversverklaring voor u op
 • Zodra uw visum is afgegeven halen wij deze voor u op
 • U ontvangt een digitale visumscan
 • Aflevering per koerier op Schiphol of een ander adres

Hoe werkt het?

Het aanvragen van uw visum is heel simpel.

 • laptop stap 1  Maak een online aanvraag aan op onze website.
 • flight stap 2  Een Premium specialist neemt telefonisch contact met u op.
 • paper place stap 3  Stuur de benodigde informatie naar ons toe zodat wij uw aanvraag kunnen voorbereiden.
 • recycle stap 4  Wij verwerken de aanvraag voor u bij de Boliviaanse ambassade..
 • passport stap 5  Wij zorgen er na uw bezoek aan de ambassade voor dat u het visum zo snel mogelijk ontvangt.

Vereisten voor een zakenvisum voor Bolivia (Nederlandse paspoorthouders)

Als Nederlands paspoorthouder heeft u een zakenvisum nodig om Bolivia met een zakelijk reisdoel in te mogen reizen. Het is belangrijk dat u bekend bent met de vereisten die aan het visum gesteld worden. Hieronder leest u welke vereisten Bolivia aan het visum stelt.

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hieronder vermelde basisbenodigdheden. Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website.

 • Paspoort
 • Kopie van het paspoort
 • Een pasfoto van 3 bij 4 cm
 • Een ingevuld ondertekend visumaanvraagformulier
 • Uitnodiging
 • Werkgeversverklaring
 • Vluchtbevesting
 • Een recent bankafschrift
 • Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
 • Gele koorts certificaat
 • In het geval van een multiple-entry-visum, een uittreksel van de Kamer van Koophandel

Wilt u er zeker van zijn dat het visum aanvragen voor Bolivia soepel verloopt? Dan helpen wij van Visa Desk Service u graag bij het verzorgen van de aanvraag. Als u gebruik maakt van onze Premium Service, dan wordt u geheel ontzorgd tijdens uw aanvraag. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op. U krijgt een vast visum specialist die u tijdens de gehele aanvraag blijft helpen. Het visumaanvraagformulier wordt ingevuld door uw contactpersoon, zodat het aanvraagformulier zeker aan de eisen voldoet. Wij controleren de visumaanvraag grondig, zodat het risico op afwijzing geminimaliseerd wordt. Daarnaast maken wij een afspraak voor u bij de ambassade en halen wij uw paspoort na afgifte van het visum voor u op.

Voorbeelden van Visa Service Desk dienstverlening op maat

Bij Visa Service Desk zorgen we ervoor dat u geheel ontzorgd wordt als u een visum voor Bolivia moet aanvragen. Doordat u continu geholpen wordt door een expert, wordt de kans op een afwijzing geminimaliseerd. Het verzorgen van de vereisten voor het visum kunnen normaliter gecompliceerd en tijdrovend zijn. Door voor Visa Service Desk te kiezen, bespaart u veel moeite. Hieronder leest u waarom het een goed idee is om uw visumaanvraag via ons te laten verlopen.

 • Wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen

  Bij Visa Service Desk zorgen we ervoor dat u zo min mogelijk werk hoeft te verrichten voor uw visumaanvraag. Waar mogelijk neemt uw contactpersoon het werk bij u uit handen. Uiteraard is uw hulp wel noodzakelijk bij het aanvragen van een visum voor Bolivia. Echter, begeleiden wij u gedurende het gehele proces, waardoor u exact weet wat de bedoeling is. Onze specialisten houden u continu op de hoogte van de progressie, zodat u weet wat de status van uw visumaanvraag is. Hierdoor hoeft u zich geen moment zorgen te maken over het visum. Dankzij onze specialisten verloopt de aanvraag vlot en soepel. Bovendien werken wij bij Visa Service Desk zoveel mogelijk met automatische processen. Op deze manier bent u veel minder lang bezig met het invullen van documenten. Hierdoor bespaart u nóg meer tijd als u een aanvraag indient via onze website.

 • Specialisten met veel ervaring

  Onze specialisten hebben veel ervaring met visa en legalisatie. Dankzij onze ruime ervaring kunt u er zeker van zijn dat uw visumaanvraag soepel verloopt. Het proces wordt snel doorlopen, waardoor u het visum zo snel mogelijk heeft. Doordat u een vast contactpersoon krijgt, is de specialist in kwestie altijd op de hoogte van uw situatie. Hierdoor verloopt het proces erg snel als u voor Visa Service Desk kiest. Op deze manier heeft u het visum zo snel mogelijk, waardoor u zonder zorgen naar Bolivia kunt reizen.

Heeft u onze hulp nodig?

Wilt u graag meer weten over de vereisten voor een visum voor Bolivia of wilt u hulp bij het verzorgen van de vereisten? In dit geval bent u bij Visa Service Desk aan het juiste adres. Gedurende het aanvraagproces wordt u door onze specialisten geholpen, zodat alle stappen van het aanvraagproces duidelijk voor u zijn. Een visum voor Bolivia aanvragen wordt op deze manier erg eenvoudig! Wilt u profiteren van alle voordelen van Visa Service Desk? Dan kunt u een online aanvraag indienen op onze website.

visum aanvragen bolivia

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact