Het aanvragen van een visum voor Bangladesh

Bent u van plan om naar Bangladesh toe te reizen? Als Nederlands paspoorthouder heeft u hiervoor een visum voor Bangladesh nodig. Een visum is een document dat u officieel toestemming geeft om het land binnen te reizen. Als Nederlands paspoorthouder heeft u binnen de EU geen visum nodig om rond te reizen. Daarbuiten heeft u in veel gevallen echter wel een visum nodig. De vereisten die aan een visum gesteld worden, kunnen per land verschillen.

Normaliter kan het aanvragen van een visum vrij lastig zijn. Een visum aanvragen voor Bangladesh is een stuk eenvoudiger als u de juiste hulp krijgt. Wilt u er zeker van zijn dat het aanvraagproces zo efficiënt mogelijk verloopt? In dit geval kunt u de hulp van Visa Service Desk goed gebruiken. Wij helpen u door het proces heen, zodat u geheel ontzorgd bent. Onze specialisten hebben een ruime ervaring en weten exact welke vereisten er aan het visum gesteld worden. Zo weet u precies wat er van u verwacht wordt.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van uw visum is heel simpel.

 • laptop stap 1  Maak een online aanvraag aan op onze website.
 • flight stap 2  Bekijk wat de benodigde documenten zijn en verzamel alle vereiste stukken.
 • paper place stap 3  Stuur vervolgens de benodigde documenten naar ons op.
 • recycle stap 4  Wij verwerken de aanvraag voor u bij de ambassade van Bangladesh.
 • passport stap 5  Vervolgens zorgen wij ervoor dat u het visum zo snel mogelijk ontvangt.

Vereisten voor een zakenvisum voor Bangladesh voor Nederlandse paspoorthouders

Gaat u naar Bangladesh om er zaken te doen? Dan heeft u een zakenvisum nodig. Aan een zakenvisum worden strengere eisen gesteld dan aan een toeristenvisum. Echter, hoeft dit geen probleem te vormen als u geholpen wordt door Visa Service Desk. Wij helpen u met het verzorgen van de vereisten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw reis naar Bangladesh. Hieronder leest u aan welke vereisten u moet voldoen om een zakelijk visum voor Bangladesh te krijgen.

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hieronder vermelde basisbenodigdheden. Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website.

 • Paspoort
 • Visitekaartje
 • 2 pasfoto’s van 3 bij 4 cm
 • Werkgeversverklaring
 • Uitnodiging
 • Kopie van uw paspoort
 • Vluchtbevestiging
 • Een volledig ingevuld visumaanvraagformulier met originele handtekening

 

De vereisten waar u aan moet voldoen kunnen afhankelijk zijn van uw situatie. Dit is één van de redenen waarom veel mensen hulp willen bij hun visumaanvraag. Een visum voor Bangladesh aanvragen is eenvoudiger als u exact weet aan welke vereisten u moet voldoen. Heeft u vragen over de vereisten waar u aan moet voldoen? Dan geven wij u graag advies op maat.

Voorbeelden van Visa Service Desk dienstverleningen op maat

Advies op maat kan goed van pas komen tijdens de aanvraag van uw visum. Bent u benieuwd naar wat advies op maat precies inhoudt bij Visa Service Desk? Hieronder leest u van welke voordelen u profiteert als u voor Visa Service Desk kiest.

 • Volledig ontzorgd tijdens uw visumaanvraag

  Uw visum voor Bangladesh aanvragen wordt ontzettend eenvoudig als u voor Visa Service Desk kiest. Wij helpen u met het verzorgen van de vereisten. Niet alleen laten wij u weten welke vereisten van toepassing zijn op uw situatie, maar daarnaast controleren wij de aanvraag ook grondig. Op deze manier kunt u er helemaal zeker van zijn dat de aanvraag aan de vereisten voldoet. Onze specialisten hebben een ruime ervaring met visa. Wij kunnen u dan ook als de beste begeleiden tijdens uw visumaanvraag. Wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen, zodat u volledig ontzorgd bent tijdens de visumaanvraag.

 • Het visumaanvraagformulier laten invullen

  Wilt u dat het visumaanvraagformulier ingevuld wordt door een specialist van Visa Service Desk? Dan kunt u ook deze taak aan ons overlaten. Het invullen van het aanvraagformulier kan gecompliceerd en tijdrovend zijn, vandaar dat wij hiervoor een visumaanvraagformulier invulservice hebben. Het scheelt u een hoop werk als u het formulier in laat vullen door een specialist. Na het invullen sturen wij het formulier weer terug naar u, aangezien de ambassade een originele handtekening vereist. Na het ondertekenen kunt u het visumaanvraagformulier samen met de andere benodigdheden weer terugsturen naar Visa Service Desk. Vervolgens dienen wij de aanvraag in bij de ambassade.

 • De begeleiding die u nodig heeft

  Bij Visa Service Desk krijgt u begeleiding op maat. Komt u ergens niet uit? Dan staat er altijd iemand van Visa Service Desk voor u klaar. Samen met u zorgen wij ervoor dat u aan alle vereisten voor het visum voldoet. Pas als de aanvraag helemaal compleet is, sturen wij deze naar de ambassade. Het proces verloopt dus zo efficiënt mogelijk als u ervoor kiest om de aanvraag via onze website te doen. Onze specialisten helpen u door het proces heen.

 • Eenvoudig uw visum aanvragen

  U wordt geheel ontzorgd tijdens het aanvragen van uw visum als u de aanvraag via onze website doet. Het verzorgen van uw visumaanvraag wordt met behulp van Visa Service Desk een stuk gemakkelijker. Zo hoeven wij uw gegevens bijvoorbeeld slechts één keer per aanvraag op te vragen in plaats van meerdere keren. In plaats van dat u verschillende PDF documenten moet invullen, wordt het proces grotendeels geautomatiseerd. Al onze specialisten hebben jaren ervaring met visum en legalisatie, waardoor wij u uitstekend kunnen helpen.

Vereisten voor een toeristenvisum

Gaat u als toerist naar Bangladesh? Als toerist heeft u een toeristenvisum nodig om in Bangladesh te mogen verblijven. Voor het toeristenvisum zijn er andere vereisten dan voor het zakenvisum. De vereisten voor het toeristenvisum voor Bangladesh leest u hieronder.

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hieronder vermelde basisbenodigdheden. Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website.

 • Paspoort
 • 2 pasfoto’s van 3 bij 4 cm
 • Kopie van het paspoort
 • Uitnodiging van persoon of hotel
 • Werkgeversverklaring
 • Visitekaartje
 • Vluchtbevesting
 • Een ondertekend extra formulier voor toeristische doeleinden
 • Ondertekend en volledig ingevuld visumaanvraagformulier

Heeft u onze hulp nodig?

Wilt u een visum voor Bangladesh aanvragen? Dan kunt u dit zorgeloos doen met behulp van Visa Service Desk. Wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen en begeleiden u tijdens het verzorgen van de vereisten voor een visum. Het aanvragen van een visum wordt op deze manier veel gemakkelijker. Heeft u vragen over de vereisten van het visum of wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

visum aanvragen bangladesh

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact