Vacatures

Wil je deel uitmaken van een zeer gedreven team en een start-up in de visumwereld helpen om hun Nederlandse voetafdruk te vergroten binnen enkele van de grootste en meest invloedrijke bedrijven van Nederland?

Visa Service Desk is op zoek naar een Junior Sales Administrator voor ons kantoor in Den Haag. Als Junior Sales Administrator zal je leads opvolgen en de eerste gesprekken voeren met potentiële nieuwe klanten om vergaderingen voor senior managers op te zetten.

Hoofdverantwoordelijkheden

De volgende essentiële taken en verantwoordelijkheden worden van je verwacht (er kunnen andere taken worden toegewezen):

Waardevolle verkoopafspraken veiligstellen

Ervoor zorgen dat klant- en leadgegevens up-to-date worden gehouden

Klant accountgegevens bijwerken in ons systeem

Managementagenda's beheren met betrekking tot het plannen van klantafspraken
 

Als Junior Sales Administrator moet je:

Je aanpassen aan een steeds veranderend reis- en immigratielandschap en de juiste boodschap op het juiste moment plaatsen.

Belangrijke potentiële klanten bereiken en hun aandacht vasthouden

Betrek deze potentiële prospecten in geloofwaardige en zinvolle strategische gesprekken door markt- en klantgericht te zijn.

Creatief en bedreven zijn in het gebruik van verschillende kanalen en contactmethoden om in contact te komen met de gewenste potentiële prospecten middels effectieve schriftelijke en mondelinge verkoopvaardigheden, inclusief het gebruik van sociale mediaplatforms.

Wees productief en werk met energie, passie en tempo.

Wees vloeiend in zowel Engels als Nederlands, gesproken en geschreven. Extra talen zijn een bonus

Ervaring en vaardigheid hebben met Microsoft Office-suite

Sta open voor een start-up-omgeving en voer waar nodig operationele taken uit

Toon initiatief en zelfvertrouwen

Heb een MBO + opleiding bij voorkeur in Commerce / Marketing

 

Wij bieden aan:

25 vakantiedagen per jaar plus alle nationale feestdagen

Een jong, enthousiast en gedreven team

Een open, respectvolle en multiculturele sfeer

Het vermogen om samen met het bedrijf te groeien en jezelf te ontwikkelen

 

Heb je interesse, dan ontvangen wij graag jouw CV en een toelichting op jouw motivatie via info@visaservicedesk.com

Visa Service Desk helpt bedrijven en particulieren bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact