Nieuws

 

2 januari 2020- Biometrie Nigeria 
Vanaf vandaag 2 januari 2020 is de biometrie voor Nigeria ingesteld.
Dit betekent dat voor elke visumaanvraag er vingerafdrukken afgenomen zullen worden bij het visa center.

Wij zullen u bij uw visumaanvraag assisteren met het inplannen van een afspraak.

 

1 august 2019- Chinees visacenter verhuist naar nieuw adres
Om een betere dienstverlening te kunnen geven zal het Chinese Visa Center eind september verhuizen naar een nieuwe locatie in Den Haag. Vanwege deze sluiting zal het Visa Center gesloten zijn van 30 september - 2 oktober en kunnen visumaanvragen niet ingediend worden.

Op 3 oktober 2019 opent het nieuwe Visa Center haar deuren en kunnen visumaanvragen weer aangeboden worden. Houdt u tijdens het plannen van uw China visumaanvraag rekening met deze sluitingsdagen en eventuele drukte op de eerste openingsdagen.

 

Visa Service Desk helpt bedrijven en particulieren bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact