PCR Test Lokaties

Vanwege de strenge regels voor COVID-19-tests, raden we alle reizigers aan om waar mogelijk alleen rechtstreekse vluchten te boeken. Voor sommige landen, bijvoorbeeld China, zijn rechtstreekse vluchten nu verplicht om het land binnen te komen.

Heeft u ooit COVID-19 gehad of heeft u onlangs een positief testresultaat gekregen en wilt u in de nabije toekomst reizen, neem dan contact met ons op voor specifiek advies over uw gewenste bestemming.

Alle buitenlandse passagiers met bestemming China moeten binnen 48 uur voor het instappen dubbele PCR-tests ondergaan, waarvan ten minste één PCR-test binnen 24 uur voor het instappen. De twee PCR-testen moeten worden afgenomen bij twee verschillende legitieme testinstellingen in Nederland met een tussenpoos van minimaal 24 uur. Maar volgens Coronalab.eu, Vaccinatiecentrum.nl en Novamedik Diagnostics kunnen ze nu of in de nabije toekomst twee PCR-testen met verschillende testreagentia leveren. Als de passagiers de dubbele PCR-tests met verschillende testreagentia bij een van de drie instellingen doen, zijn met het oog op meer gemak, eisen voor verschillende testinstellingen en interval niet van toepassing. Ter referentie, de informatie van de drie instellingen is als volgt:

Coronalab.eu - Website

Lokatie: Amsterdam / Zeist / Den Haag / Hilversum / Hoogeveen / Liempde / Breda / Zwolle (Coronalab.eu) / Rotterdam / Utrecht / Schiphol

tel: 020 7231760     email: info@coronalab.eu 

Uitslag binnen 24 uur

 

Vaccinaticentrum.nl - Website

Lokatie: Den Bosch / Wageningen / Nijmegen / Utrecht

tel: 085 9020303     email: covid@vaccinatiecentrum.nl 

Uitslag binnen 48 uur

 

Novamedik Diagnostics (Schiphol Luchthaven) - Website

Lokatie: Schiphol

tel: 0626717455 (Customer Service) 0639562923 (Airport Lab)

 

 

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact