COVID-19 Wereldkaart by Safeture

Deze wereldkaart laat de laastste stand zien van de beperkende maatregelen in verband met de actuele COVID-19 pandemie en wordt verzorgd door SAFETURE en is ook te vinden op hun website https://openupforbusiness.com

Hoewel deze kaart regelmatig wordt bijgewerkt, is het geen live feed. Dit betekent dat er geen garantie is dat de getoonde informatie niet recentelijk is gewijzigd. Voor de meest actuele informatie maken wij gebruik van het IATA Travel Centre.

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact