Particulieren

Gaat u werken in het buitenland en moet hiervoor uw diploma gelegaliseerd worden?
Of bent u van plan om uw huwelijk in het buitenland te laten deponeren?

Visa Service Desk kan deze legalisatieprocedures voor u verzorgen. U bent niet meerdere dagen kwijt om uw documenten in te dienen en op te halen bij de relevante instanties.

Lever simpelweg de te legaliseren documenten bij ons aan of laat ons de documenten bij u ophalen en wij gaan meteen voor u aan de slag.

 

Voorbeelden van type documenten 

  • Diploma
  • Medische verklaring
  • Geboorte akte
  • Huwelijks akte
  • Verklaring omtrent Gedrag

 

Ervaar direct wat wij voor u kunnen betekenen en start hieronder uw legalisatie aanvraag

Populaire bestemmingen

Wij hebben voor u de meest bezochte bestemmingen in kaart gebracht

Visa Service Desk helpt bedrijven en particulieren bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact