Algemeen

Wat is een legalisatie?

Een legalisatie is een procedure waarin de handtekening op een document geverifieerd wordt door een officiële instantie zodat het document legaal gebruikt kan worden in een ander land dan het land waar het document is afgegeven.  
De legalisatieprocedure is afhankelijk van het type document en het land waarin het document gebruikt gaat worden. De juiste route achterhalen kan ingewikkeld en tijdrovend zijn. 

Visa Service Desk ontzorgt u graag met het legaliseren van uw documenten. 

 

Vrijblijvende offerte opvragen?

Dit kan uiteraard. Indien u graag een offerte ontvangt voor u te legaliseren documenten dan kunt u een e-mail sturen naar info@visaservicedesk.com

Geef in deze e-mail de volgende informatie aan ons door zodat wij u een prijsopgave toe kunnen sturen en een verwachte verwerkingsduur.

  • Soort document(en)
  • Bestemming 
  • Staat er al een stempel of handtekening op uw document?

 

Ervaar direct wat wij voor u kunnen betekenen en start hieronder uw legalisatie aanvraag

Populaire bestemmingen

Wij hebben voor u de meest bezochte bestemmingen in kaart gebracht

Visa Service Desk helpt bedrijven en particulieren bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact