Start-up:

U wilt een verblijfsvergunning als starter aanvragen. Met deze verblijfsvergunning heeft u 1 jaar de tijd om een ​​innovatief bedrijf in Nederland te starten.

Dit doe je samen met een mentor: een begeleider. Lees wat de vereisten zijn en hoe u de verblijfsvergunning aanvraagt

Toelating en verblijf in Nederland aanvragen als 'start-up' werkzaam als zzp'er baseren. U kunt dit formulier alleen gebruiken als u een vreemdeling bent die buiten Nederland woont. VSD levert de aanvraag bij de Nederlandse ambassade of het consulaat in het land van herkomst of het land van bestendig verblijf.

Kijk op de contactpagina van www.netherlandsworldwide.nl of en hoe je een afspraak kunt maken voor

Vereisten voor begeleiders,

De RVO houdt een lijst bij van begeleiders die aan deze eisen voldoen.

  • De begeleider heeft ervaring met het begeleiden van innovatieve start-ups.
  • De begeleider is financieel gezond.
  • Aan de facilitator is geen surseance van betaling verleend of in vereffening gesteld en heeft geen negatief eigen vermogen.
  • De facilitator heeft geen meerderheidsbelang in de startende onderneming.
  • De begeleider is niet uw kind, ouder, grootouder, oom of tante (gezin tot en met de derde graad).
  • De begeleider heeft een plaatsvervanger binnen de organisatie.

Volg deze stappen om het juiste advies voor uw situatie te krijgen

.

  • stap 1  Selecteer uw nationaliteit, bestemming en reden van reizen om de juiste vereisten en reisadviezen te vinden
  • stap 2  Als u naar aanleiding van het advies heeft besloten een aanvraag in te dienen, ga dan verder en klik op de knop ‘visum aanvragen’, vul uw gegevens in en bevestig uw aanvraag
  • stap 3  Verzamel de visumbenodigdheden en lever deze bij ons aan of laat deze door onze koerier bij uw bedrijf ophalen.
  • stap 4  Zodra het zakenvisum gereed is retourneren wij deze aan u conform de door u geselecteerde verzendmethode.

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact