Registratie Noodsituatie

U wordt door ons aangemeld bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken en bent zo altijd op de hoogte van de veiligheidssituatie op uw bestemming. Indien het reisadvies voor uw bestemming veranderd ontvangt u hiervan een e-mail en bij een (dreigende) crisis ontvangt u een SMS bericht.

Bij het plaatsen van uw online aanvraag heeft u de mogelijkheid om aan te geven dat u gebruik wilt maken van de Registratie Noodsituatie. 

Als u graag met een veilig gevoel op reis gaat dan raden wij u aan gebruik te maken van deze dienst.

 

De kosten voor de Registratie Noodsituatie bedragen €17.35 per reiziger
 

Vraag uw visum aan

Populaire bestemmingen

Wij hebben voor u de meest bezochte zakelijke en toerist bestemmingen in kaart gebracht. Visa Service Desk geeft gratis visumadvies en reisinformatie op maat.

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact