Premium Chauffeur Service

Premium Chauffeur Service

Heeft u vervoer nodig van uw locatie in Nederland naar uw biometrische visumafspraak? Of weer terug als uw afspraak is afgelopen?

Het kan moeilijk en duur zijn om een taxi of Uber te gebruiken om u naar een ambassade of een visumaanvraagcentrum te brengen, en er is geen garantie dat u op tijd aankomt.

Visa Service Desk is er om u te helpen! U kunt nu onze Premium Chauffeur Service kiezen wanneer u uw online visumbestelling via onze website plaatst.

De prijs kan variëren en is gebaseerd op de afgelegde kilometers door onze Chauffeur.

Kies deze service om de stress van het boeken van uw eigen vervoer weg te nemen en u zorgen te maken of u op tijd aankomt voor uw visumafspraak.

Vraag uw visum aan

Populaire bestemmingen

Wij hebben voor u de meest bezochte zakelijke en toerist bestemmingen in kaart gebracht. Visa Service Desk geeft gratis visumadvies en reisinformatie op maat.

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact