Pasfoto Service

Nog sneller een aanvraag insturen zonder eerst een fotograaf te hoeven bezoeken. Upload een geschikte pasfoto en wij drukken uw pasfoto(s) voor u af.

 

Hoe werkt het?

Als er voor uw bestemming pasfoto's nodig zijn dan helpen wij u hier graag mee door middel van onze Pasfoto Service. U upload hier  digitaal een geschikte pasfoto o.v.v. uw VSD ordernummer. Wij zorgen er vervolgens voor dat de pasfoto voor u bijgesneden en gecontroleerd wordt zodat deze voldoet aan de eisen van de desbetreffende ambassade. 

 

Uw geüploade pasfoto moet voldoen aan onderstaande voorwaarden:

  •     De kleuren foto moet recent en van hoge kwaliteit zijn
  •     U dient recht voor de camera te zitten
  •     Tanden mogen niet zichtbaar zijn 
  •     Schaduwen op de achtergrond zijn niet toegestaan
  •     De achtergrond dient één effen en lichte kleur te hebben


De kosten voor de Pasfoto Service bedragen €9,95 (Excl. BTW) per persoon.

 

Vraag uw visum aan

Populaire bestemmingen

Wij hebben voor u de meest bezochte bestemmingen in kaart gebracht

Visa Service Desk helpt bedrijven en particulieren bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact