Klantenscore 9.3

Trustpilot

De gezondheid en veiligheid van zowel onze klanten als onze medewerkers is voor ons van groot belang.
Indien u ons kantoor wilt bezoeken verzoeken wij u vriendelijk om eerst telefonisch een afspraak met ons te maken op 085-0512525. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Pasfoto Service

Nog sneller een aanvraag insturen zonder eerst een fotograaf te hoeven bezoeken. Upload een geschikte pasfoto en wij drukken uw pasfoto(s) voor u af.

 

Hoe werkt het?

Als er voor uw bestemming pasfoto's nodig zijn dan helpen wij u hier graag mee door middel van onze Pasfoto Service. U upload hier  digitaal een geschikte pasfoto o.v.v. uw VSD ordernummer. Wij zorgen er vervolgens voor dat de pasfoto voor u bijgesneden en gecontroleerd wordt zodat deze voldoet aan de eisen van de desbetreffende ambassade. 

 

Uw geüploade pasfoto moet voldoen aan onderstaande voorwaarden:

  •     De kleuren foto moet recent en van hoge kwaliteit zijn
  •     U dient recht voor de camera te zitten
  •     Tanden mogen niet zichtbaar zijn 
  •     Schaduwen op de achtergrond zijn niet toegestaan
  •     De achtergrond dient één effen en lichte kleur te hebben


De kosten voor de Pasfoto Service bedragen €9,95 (Excl. BTW) per persoon.

 

Vraag uw visum aan

Populaire bestemmingen

Wij hebben voor u de meest bezochte bestemmingen in kaart gebracht

Visa Service Desk helpt bedrijven en particulieren bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact