Pasfoto Service

Nog sneller een aanvraag insturen zonder eerst een fotograaf te hoeven bezoeken. Upload een geschikte pasfoto en wij drukken uw pasfoto(s) voor u af.

 

Hoe werkt het?

Als er voor uw bestemming pasfoto's nodig zijn dan helpen wij u hier graag mee door middel van onze Pasfoto Service. U upload hier  digitaal een geschikte pasfoto o.v.v. uw VSD ordernummer. Wij zorgen er vervolgens voor dat de pasfoto voor u bijgesneden en gecontroleerd wordt zodat deze voldoet aan de eisen van de desbetreffende ambassade. 

 

Uw geüploade pasfoto moet voldoen aan onderstaande voorwaarden:

  •     De kleuren foto moet recent en van hoge kwaliteit zijn
  •     U dient recht voor de camera te zitten
  •     Tanden mogen niet zichtbaar zijn 
  •     Schaduwen op de achtergrond zijn niet toegestaan
  •     De achtergrond dient één effen en lichte kleur te hebben


De kosten voor de Pasfoto Service bedragen €22.04 (Excl. BTW) per persoon.

 

Vraag uw visum aan

Populaire bestemmingen

Wij hebben voor u de meest bezochte zakelijke en toerist bestemmingen in kaart gebracht. Visa Service Desk geeft gratis visumadvies en reisinformatie op maat.

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact