Koerier Ophaalservice

Bent u niet in de gelegenheid om uw aanvraag zelf naar ons toe te sturen of heeft uw aanvraag urgentie? Maak dan gebruik van de Koerier Ophaaldienst.

Uw aanvraag wordt snel en veilig opgehaald bij uw bedrijf zodat deze zonder vertraging bij ons binnen komt. 

 

Hoe werkt het?

Bij het plaatsen van uw online aanvraag heeft u de mogelijkheid om aan te geven dat u een koerier wilt bestellen. U geeft simpelweg aan op welke datum de koerier bij u langs mag komen en de koerier zal diezelfde werkdag bij u langskomen voor 17.00u. 

Indien gewenst kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen om een koerier te bestellen via nummer +31 85 051 2525. Houdt u er rekening mee dat de koerier alleen dezelfde werkdag bij u langs komt als u voor 11.45u uw verzoek aan ons heeft doorgegeven.

Koeriers die na 11.45u besteld worden zullen automatisch voor de volgende werkdag tussen 09.00-17.00u geplaatst worden.

Indien het later dan 11.45u is en u een koerier voor dezelfde werkdag nodig heeft dan vragen wij u contact met ons op te nemen zodat wij samen met u naar een oplossing kunnen zoeken. 

 

De kosten voor deze service bedragen €52.21 (Excl. BTW)

Vraag uw visum aan

Populaire bestemmingen

Wij hebben voor u de meest bezochte zakelijke en toerist bestemmingen in kaart gebracht. Visa Service Desk geeft gratis visumadvies en reisinformatie op maat.

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact