Exclusieve Meet & Assist

Bevindt u zich in Den Haag en wilt u uw visumaanvraag liever in persoon bespreken met een van onze visum specialisten? 
Laat dan een visum specialist bij u thuis of op kantoor langskomen om u te begeleiden bij het voorbereiden van uw visumaanvraag.

U bepaalt zelf welke vorm van assistentie u nodig heeft. Zijn het de formulieren waar u moeite mee heeft of is uw situatie zo specifiek dat u vragen heeft over het correcte visumtype? U heeft hierin volledige vrijheid om te bepalen hoe uw Meet & Assist eruit ziet. 

 
Wat is er inbegrepen?

  •     Een visum specialist komt bij u op locatie langs
  •     Uitleg over visumbenodigdheden en hoe deze te verkrijgen zijn 
  •     Assistentie met het invullen van uw formulieren
  •     Controle van documenten die u al heeft verzameld 
  •     De rest van de aanvraagprocedure dezelfde visumspecialist als aanspreekpunt 
  •     Een koerier levert uw visum na afgifte weer bij u af

 

Deze dienst is beschikbaar op alle adressen in Den Haag vanaf een minimum van 1 uur. Uiteraard is het mogelijk om ook voor langere tijd een specialist te reserveren. 

De kosten voor deze dienst bedragen €250 (excl. BTW) per persoon per aanvraag voor het eerste uur, daarna €75 (excl. BTW) per uur.

 

Vraag uw visum aan

Populaire bestemmingen

Wij hebben voor u de meest bezochte bestemmingen in kaart gebracht

Visa Service Desk helpt bedrijven en particulieren bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact