Exclusieve Meet & Assist

Bevindt u zich in Den Haag en wilt u uw zakelijke visumaanvraag liever in persoon bespreken met een van onze visum specialisten? 

Laat dan een visum specialist bij u thuis of op kantoor langskomen om u te begeleiden bij het voorbereiden van uw zakelijke visumaanvraag.

U bepaalt zelf welke vorm van assistentie u nodig heeft. Zijn het de formulieren waar u moeite mee heeft of is uw situatie zo specifiek dat u vragen heeft over het correcte visumtype? U heeft hierin volledige vrijheid om te bepalen hoe uw Meet & Assist eruit ziet. 

 
Wat is er inbegrepen?

  •     Een visum specialist komt bij u op locatie langs
  •     Uitleg over visumbenodigdheden en hoe deze te verkrijgen zijn 
  •     Assistentie met het invullen van uw formulieren
  •     Controle van documenten die u al heeft verzameld 
  •     De rest van de aanvraagprocedure dezelfde visumspecialist als aanspreekpunt 
  •     Een koerier levert uw visum na afgifte weer bij u af

 

Deze dienst is beschikbaar op alle adressen in Den Haag vanaf een minimum van 1 uur. Uiteraard is het mogelijk om ook voor langere tijd een specialist te reserveren. 

De kosten voor deze dienst bedragen €290.06(excl. BTW) per persoon per aanvraag voor het eerste uur, daarna €82.88 (excl. BTW) per uur.

 

Vraag uw visum aan

Populaire bestemmingen

Wij hebben voor u de meest bezochte zakelijke en toerist bestemmingen in kaart gebracht. Visa Service Desk geeft gratis visumadvies en reisinformatie op maat.

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact