Documentcontrole Vooraf

Uw zakelijke visumaanvraag kan bij binnenkomst op ons kantoor zonder vertraging ingediend worden bij de ambassade omdat uw zakenvisum benodigdheden van tevoren al zijn gecontroleerd. 

Op deze manier weet u zeker dat u uw aanvraag niet onnodig langer duurt door papieren die aangepast moeten worden.

Hoe werkt het?

  •     Maak een online aanvraag aan op onze website en verzamel alle visumbenodigdheden
  •     Upload deze hier als één bestand samen met een kopie van de informatiepagina van uw paspoort
  •     Wij controleren alle door u ingestuurde stukken en laten u per e-mail weten of de documenten in orde zijn
  •     Vervolgens hebben wij alleen nog uw paspoort en eventuele overige fysieke documenten nodig

 

Stuur de fysieke stukken naar ons toe of regel via ons eenvoudig een koerier en laat ons snel en zonder vertraging uw visum regelen.


De kosten voor deze service bedragen €26.51 (Excl. BTW)

Vraag uw visum aan

Populaire bestemmingen

Wij hebben voor u de meest bezochte zakelijke en toerist bestemmingen in kaart gebracht. Visa Service Desk geeft gratis visumadvies en reisinformatie op maat.

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact