PCR Test Lokaties

Vanwege de strenge regels voor COVID-19-tests, raden we alle reizigers aan om waar mogelijk alleen rechtstreekse vluchten te boeken. Voor sommige landen, bijvoorbeeld China, zijn rechtstreekse vluchten nu verplicht om het land binnen te komen.

Heeft u ooit COVID-19 gehad of heeft u onlangs een positief testresultaat gekregen en wilt u in de nabije toekomst reizen, neem dan contact met ons op voor specifiek advies over uw gewenste bestemming.

Voor een vereiste COVID-19 PCR test en IgM anti-body test kunt u zich laten testen bij de onderstaande organisaties. Deze organisaties worden onder meer erkend door de Chinese Ambassade naast nog vele andere. Deze lijst is op 17 januari 2022 bijgewerkt met de nieuwe regelgeving uit China.

 

Coronalab.eu - Website

Lokatie: Amsterdam / Zeist / Den Haag / Hilversum / Hoogeveen / Liempde / Breda / Zwolle (Coronalab.eu) / Rotterdam / Utrecht / Schiphol

tel: 020 7231760     email: info@coronalab.eu 

Uitslag binnen 24 uur

 

Vaccinaticentrum.nl - Website

Lokatie: Den Bosch / Wageningen / Nijmegen / Utrecht

tel: 085 9020303     email: covid@vaccinatiecentrum.nl 

Uitslag binnen 48 uur

 

Novamedik DiagnosticsWebsite

Lokatie: Amsterdam / Velsen / Haarlem / Alkmaar / Zwolle / Groningen / Assen / Enschede

tel: 085 0600857     email: info@novamedik.com

Uitslag binnen 24-48 uur

 

Novamedik Diagnostics (Schiphol Luchthaven) - Website

Lokatie: Schiphol

tel: 0626717455 (Customer Service) 0639562923 (Airport Lab)

 

 

Visa Service Desk adviseert en assisteert bedrijven bij de aanvraag van een zakelijk visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact