Overzicht

COVID-19 of ook wel het Coronavirus heeft een enorme invloed gehad op het internationale reizen. De regels voor het verstrekken van visa veranderen bijna elke dag. We krijgen voortdurend vragen over deze veranderingen en de gevolgen daarvan voor de verschillende visumaanvragen.

De wereld van visa en legalisaties was voor de meesten al moeilijk te begrijpen en nu kan het voelen alsof u door de bomen het bos niet meer ziet en u verdwaald bent in een doolhof waar u niet meer uitkomt.

Visa Service Desk is er voor u!

Visa Service Desk verzorgt duidelijkheid en ondersteunt u bij de verschillende aanvraagprocedures om een visa te krijgen. Visa Service Desk wijst u de weg of neemt voor u alles uit handen. Zo beschikt u altijd over de juiste documenten en informatie. Gaat het nu om reisdocumenten of om legalisatie documenten voor gebruik in het buitenland. Het is uiterst belangrijk dat uw papierwerk in orde is en dat u op de hoogte bent van de lokale regels als gevolg van het COVID-19 virus. 

Er is niemand die u kan begeleiden bij binnenkomst van het land van bestemming. Wanneer u aan de grens arriveert wordt uw visum en paspoort gecontroleerd door de lokale douanebeambten.

Visa Service Desk heeft de meest up to date informatie en zorgt er altijd voor dat onze klanten ruim voor vertrek goed voorbereid zijn. Heeft u een gezondheidsverklaring, een PCR test of een standaard Corona test nodig, dan kunnen wij u vertellen waar en wanneer u dit kunt doen zodat u zonder problemen aan boord kunt gaan van uw vlucht.

Visa Service Desk helpt bedrijven en particulieren bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact