Informatie bronnen en links

Visa Service Desk staat voor het leveren van de beste service voor al onze klanten. Service en dienstverlening met as basis transparantie, compliance en AVG. Als zodanig voor zien wij jullie graag van de volgende links naar bedrijven en websites die we gebruiken om op de hoogte te blijven van de steeds veranderende regelgeving rond de COVID-19 Pandemie.

 

IATA Travel Centre COVID-19 Travel Regulations Map - International Air Transport Association (IATA)

Voor de meest actuele informatie van de Nederlandse overheid, de laatste kleurcodes voor de landen en de bijbehorende reisadviezen kunt u kijken op de site: Nederlandwereldwijd.nl

Voor de meest actuele informatie van het RIVM over COVID-19, klik hier

Visa Service Desk helpt bedrijven en particulieren bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Hierbij assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade/ het consulaat. Voor deze service berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd.  Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant tijdens het plaatsen van uw aanvraag op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via ons platform doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Contact